Marja a torkomat. Mit tegyek?
Majdnem 2 napja van az, hogy nagyon megfaztam. Tegnap delutantol kezdve folyamatosan mindket orrlyukam el volt dugulva. Mostanra mar tudom oket fujni, de eleinte az sem ment. A torkom tegnap egesz nap fajt, keveset kohogtem. Most ugy erzem, valami nagyon marja, es ettol a dologtol ahogy nyelek, hanyingerem lesz. Most is keveset kohogok.
Mit tegyek, hogy az orromat alaposan ki tudjam fujni? Mit csinaljak a torkommal hogy ne legyen ez a kinzo maro erzes, es ne legyen tole hanyingerem? Nagyon surgos, hajnal 1 ota szenvedek es semmi nem segit! Forro mezes teatol a gyogyszerig semmi...
Valaszokat elore is nagyon szepen koszonom!
Kamillas inhalalast meg nem probaltam, koszonom az otletet. 2 fajta orrcsepp is van itthon: fujos, es cseppentos. Egyik sem volt jo. :( remelem ez a kamillazas jo lesz majd!
Koszonom!
Sós vizet cseppents az orrodba, a gyulladást is leviszi és segíti a kidugulást.
Torkodra vegyél valamiszer szopogató tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!