Két hete nagyon fáj a gyomrom, és az alhasam. Hat napja hasmenésem van 2 napja friss piros vér is távozik. Mi lehet a bajom?
6 napja tartó hasmenéssel és véres széklettel nem mentél még orvoshoz?
Hát csak gratulálni tudok hozzá.
Talán holnap keresd fel az ügyeletet....
Összeszedhettél valami jó kis bélfertőzést, ez a legegyszerűbb.
De sajnos egyéb elhúzódóbb bél betegség is okozhat hasonló tüneteket. Pl: fekélyes vastagbél gyulladás, Cron betegség.
Holnap menj mindenképp orvoshoz, ki kell vizsgálni !
Egyetértek a többiekkel!
Sürgősségire mehetsz ilyen tünetekkel. Én 2 éve jártam hasonlóképpen, de a vizeletem volt enyhén piroskás, de a házidokim mondta, hogy az ilyennel már sürgősségire kell/lehet/ menni.
Menj orvoshoz mielőbb!!!!!
A piros vér az utolsó bélszakasznak-betegségére mutat. Vagy a sok gyakori székelés aranyér,- sérülésre.
A fekete széklet az a gyomor vagy felsőbb bélszakasz vérzésére mutat rá.
A gyomorfájást is meg kell említeni!
Orvoshoz vele.
Valószínűleg valamilyen fertőzés következtében fellépő bélgyulladásról van szó. A vér, ha élénkpiros, és a wc papíron is viszonylag tiszta nyomot hagy, származhat kifakadt aranyértől (a napok óta tartó erőlködés, dörzsölés hatására), de súlyosabb esetben lehet akár a gyomor vagy a bélfal nyálkahártyájának sérülésétől is. Mielőbb ki kell vizsgáltatni.
De ha halasztgatod akkor a leendő patológusod keresd.
Jó magam is azt mondom irány az ügyelet !Lehet az is legrosszabb esetben hogy kilukadott a gyomrod ha netán sók a gyomorsavad ! Majd az orvos diagnosztizál az elmondásos panaszok után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!