Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon fáj az oltás? Félek

Nagyon fáj az oltás? Félek

Figyelt kérdés
Hamarosan MMR oltást fogok kapni felkarba. Viszont az osztálytársaim akik már megkapták halálra rémisztettek hogy "nem fog fájni csak ordtani fogsz" tudom nem nagyon kell hinni az ilyen rosszakaróknak de akkor is nagyon félek. Persze sírni nem akarok mert nagyon ciki lenne??? Tudom 12 éves en sirni egy FIUNAK??? Milyen lesz? A vérvételt birom.DE az oltásokra nem emlékszek. Légyszi normális válaszokat és ne röhögjetek ki mert úgy érzem csak itt kérdezhetem talán meg. SOS

2012. okt. 22. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz, nem fog fájni! Az egész egy pillanat alatt megvan. Arra figyelj, hogy utána ülj, pihenj egy ideig, mert esetleg szédeleghetsz.
2012. okt. 22. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

fájni fog. Úgy érzed leszakad a karod.

Nekem legalábbis fájt.

2012. okt. 22. 11:01
 3/8 anonim válasza:
95%
Tényleg nem fáj!! Én tavaly kaptam meg és én is nagyon paráztam mert én vérvételnél mindig elájulok.:D De a vérvétel az sokkal rosszabb szóval ezt az oltást kb. nem is fogod érezni, csak ne gondolj arra hogy oltást kapsz és ne nézz oda!:) 13/L
2012. okt. 22. 11:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm őszinteségedet igaz halálra rémisztettél de nem baj.....
2012. okt. 22. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem egyszer úgy adta be az idióta iskola orvos hogy 1 hétig lebénult a karom,eltalált egy ideget a hülyéje.

De alapból a szuri nem fáj attól ne féljél,ne nézz oda az a legjobb.

2012. okt. 22. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

HÖHÖ. Na fiam. Remélem ez lesz a legnagyobb problémád az életben :D

Csak gondolj arra, hogy lesz még olyan is, hogy ezek az injekciók mentik meg az életedet!

Ennyi!

(ha ez annyira boldoggá tesz: lazítsd el a karod, ne feszengj és ne nézz oda)

2012. okt. 23. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
Így van, tartsd lazán a kezedet, ez még annyira se fáj, mint egy vérvétel
2012. okt. 26. 14:28
 8/8 anonim válasza:
Nekem ma volt nagyon rinyáltam de észre se vettem hogy kész alig érzed szinte nem is érzed.
2015. szept. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!