Alulmüködesnel mennyire törvenyszerü a hizas, es milyen mertekü? Az eredmenyem 13.6 lett, nem tudom milyen ertek, de a haziorvos szerint ez inkabb alulmüködes.
Figyelt kérdés
Pajzsmirigy2012. okt. 13. 15:31
11/19 A kérdező kommentje:
Hát,akkor valószínűleg azért nem hízom mert futok,meg többé kevésbé odafigyelek a kajálásra. Bár,az megrémiszt,hogy a gyógyszer állítólag hízlal,meg,hogy emellett a betegség mellett nem lehet lefogyni.
2012. okt. 13. 16:21
12/19 A kérdező kommentje:
Innentöl még inkább "félhetek" az evéstől.
2012. okt. 13. 16:23
13/19 anonim válasza:
kb 8 éve szedem a gyógyszert 2-szer kellett emelni az adagot közbe mert romlott az eredmény, mégse híztam el. Nem is paráztam rá, hogy elfogok hízni csak oda figyeltem az edzésre és ennyi :) Viszont nem a gyógyszertől hízhatsz hanem a betegségtől, nagyon sokaknak épp a gyógyszer segített fogyni, miután normális lett érték, könnyebben tudtak fogyni.
14/19 A kérdező kommentje:
bár már ott tartanék,hogy meg van a gyógyszerem. Még idöpontom sincs. Tegnap tudtam meg.
2012. okt. 13. 16:30
15/19 anonim válasza:
Nyugodj meg, könnyen beállítják gyógyszert és nem lesz semmi baj! 20 éves koromba derült ki hogy ez a betegségem és elég nehezen fogadtam el, hogy életem végéig gyógyszert kell szednem, de megszoktam, már csak évente kell vérvételre mennem.
16/19 anonim válasza:
egy kérdés: milyen tüneteid voltak/vannak?
17/19 A kérdező kommentje:
bár már ott tartanék,hogy meg van a gyógyszerem. Még idöpontom sincs. Tegnap tudtam meg.
2012. okt. 13. 16:35
18/19 A kérdező kommentje:
szapora pulzus,levertség,állandó fáradtság,karikás szemek.
2012. okt. 13. 16:37
19/19 anonim válasza:
Ez elég magas érték. Ha jó a gyógyszer beállítás nem kell félni az elhízástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!