A két legjobb szer ammit már előttem is írtak a Mixtura Pecturalis (receptköteles)és a Fluimucil granulátum (ez vény nélkül is kapható)
2012. okt. 8. 08:35
5/13 anonim válasza:
Gondolom a torkodon lévő cuccra gondolsz... Ne nevessetek ki! De nekem a jó fokhagymás pirítós vált be. Nem kell nagyon pépesre összerágni, szóval picit kellemetlen lesz ha nyeled, de nagyon szépen leviszi a váladékot onnan:)
2012. okt. 8. 09:12
6/13 evamari válasza:
Kis üvegbe egy sor karika vöröshagyma 1 kiskanál cukor és így sorban . Hűtőben sokáig eláll , ne töltsd tele mert levet enged . A levét kell kanalazni , jó ízű , gyerekek is szívesen eszegetik .
2012. okt. 14. 13:59
7/13 anonim válasza:
Nekem a szirupok és ACC 200 már gyerekkoromban sem hatottak. Ha erősen köhögsz és erősebb gyógyszer kell, akkor vmi tablettát szedjél. Nekem az Ambroxol-Q(most Ambroxol-Teva) vált be, vagy szedjél Paxirasol-t! :D
De a legjobb, ha a dokidat kérdezed meg vagy a gyógyszertárost.
2012. okt. 14. 23:18
8/13 anonim válasza:
Nekem az éjszakára tett hidez vizes törülöző a tuti,éjjel legalább egyszer cserélem,egy éjszaka elég szokott lenni másnap reggel felszakad az egész cucc főleg ha fokhagymás piritós a reggeli.
Amugy nem voltam megfázva évek óta mióta valakinek a tanácsára elvittem a lányomat Parajdra a sóbányába mert folyton megvolt fázva és a sok antibiotokum már nem hatott és kihányt mindent.
Két évente viszem el,hazafelé jövet veszek néhány üveg áfonya lekvárt az is segit...ajánlom mindenkinek
2012. okt. 15. 10:12
9/13 anonim válasza:
Mucopront szirup (a sok hülye válasz mellet) recept nélkül kapható!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!