Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek, hogy végre elmúljo...

Mit tegyek, hogy végre elmúljon a bakteriális fertőzésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Van egy óriási problémám, ami már lassan 3 éve ,,kísért".14 évesen valami folytán elkaptam egy hugyúti fertőzést, és az évek alatt több félbe baktériumot mutattak ki bennem.Tömérdek antibiotikumot szedtem, melyek folyamatos és rendszeres szedése sem segítette és nem mulasztotta el a fertőzést.Volt minden, csípett a pisi, fájt,plusz még prosztata gyulladásom is lett.Nos ugye a gyógyszeres kezelés nem segített, természet gyógyászhoz fordultam.Egyiknél talpmasszázzsal és gyógyte ivászattal próbálkoztam, de nem hozott javulás és gyógyulást.Most az egyik ismerősömnél aki szintén természetgyógyász és egy ilyen specális géppel kezel, ami a biorezonancia segítségével gyógyít.Azt mondom, hogy sokban javultaka tüneteim... de megmaradt a pisilés közbeni csípés és a hugycsőben érzett fájdalom.

Aki elolvasta az tudja mi a problémám.Kérdésem az lenne, hogy valaki tudna nekem segíteni?Vagy valami olyan módot ajánlani, amivel véglegesen kiűzhető belőlem ez a baktérium?Remélem orvosok is olvassák a kérdéseket, vagy olyanok akikkel ez már megtörtént.Nem olyan dúrva a helyzet, de várom válaszaitok és segítségétek!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2009. aug. 5. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de én is voltam húgyúti fertőzött nem is egyszer. Azt nem írtad hogy van-e párod de ha igen kezeltesd őt is antibiotikummal,együttes kúra.

enyhít még a kisvirágú füziketea. az adagolás rajta van, olcsó és hatásos nekem 1-2 napon belül enyhített tünetet és gyógyított ajánlatos ha erre hajlamos vagy kúrákat inni amíg teljes nem lesz a gyógyulás.

2009. aug. 5. 12:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!Köszönöm, hogy válaszoltál!

Az elmúlt két évben folyamatosan volt barátnőm, szám szerint 2.Mind a kettő volt vizsgálaton és nem kaptak el tőlem semmit.Jelenleg is van párom, de vele még nem voltam együtt, és nem csináltunk olyan dolgokat, amiből közvetlenül elkaphatta volna.tehát az antibiotikumos kezelésről nem kell gondolkodnom.A másik, hogy említetted a kisvirágű füzikét... én több héten keresztül ittam, de nem igaán éreztem a változást.Esetleg ha a biorezonanciás kezeléssel együtt innám a gyógyteát?

2009. aug. 5. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

figy sz'tem próbáld meg, szerencsére az enyémet mind3szor (2hónap alatt hamar) elcsíptük és a barátomnál nem jelentkezett tünet. de azért sz'tem vizsgáltasd meg magad nem csak vizelet tenyésztésél, hanem egy teljes átfogó vizsgálat mert ez már rossz ha ilyen régóta van benned egy gyulladás góc

lehet hülye kérdésem lesz de rendben vannak a fogaid? semmi gyulladás vagy valami onnan is kiindulhat hogy pont oda hat a gyulladás

2009. aug. 5. 20:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!Neked is köszi a választ!

Voltam vizsgálaton sokszor, most 3-4 hónapja nem, de valamilyen baktérium van bennem.Fogaim nem rosszak, nincs semmi gyulladásom ott.Ami figyelemre méltő, hogy nagyon fáj a derekam és a hátam... lehet hogy azzal kéne kezdeni valamit a csigolyákkal.Igaz jártam sok gyógytornára.

2009. aug. 5. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

Szabadulj meg az iylen gyurcsók féle kóklerektöl akik csak a pénztárcádon könnyítenek!!

Vegyél egy turmixgépet és naponta igyál meg 1 liter gyumölcs zöldség turmixot rostjaival együtt amibe teszel 5-7 nagy gerezd fokhagymát is!!

A fokhagyma a legfontosabb része a dolognak az összes többi csak azért kell hogy meg tudd inni meg mert nem árt a vitamin!

Tegyél bele citromot, zellert, fehérrépát grapefruitot kivit meg édesgyümölcsöket is hogy azért le bird nyelni.

Igyál sok vizet utánna!

2009. aug. 6. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:

És mégvalami!

Dobd ki az összes alsógatyádat és vegyél újakat,

Az új alsögatyáidat mindig 90 fokon mosd és ne mosd öket össze semmi mással (pl zokni meg iylenek)!!

Naponta mosd meg rendesen a farkad illetve verd ki!

Segít hogy ne pangjon be a prosztatád..

Elözo voltam.

2009. aug. 6. 19:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia!Köszönöm szépen neked is a választ!Nagyon jónak hangzik és ki fogom próbálni mindet és az összes tanácsod megfogadom.Gondolom, hogy verjem ki... elég csak a sex is, persze csak gumiban.Lenne egy kérdésem...ez a módszer kiöli a baktériumokat ugye...mennyi idő kell neki?Nem akarom nagyon siettetni...csak már nagyon jó lenne ha elmúlna :(

Még1x köszi a választ!

2009. aug. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!