Herpeszem van. Tud segíteni valaki?
Figyelt kérdés
Sosem volt még herpeszem..Tegnap délután a repülőn kezdődött ez a hülye viszkető, égő érzés.. Aztán ma reggelre lett egy szép herpeszem az alsó ajkamon, pont középen. Mintha piercingem lenne. Utálom! Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudom leggyorsabban elmulasztani? (Vagy legalább csökkenteni ezt a hülye viszketést:S)2009. aug. 5. 10:40
1/5 anonim válasza:
Patikában vegyél herpeszre kenőcsöt.
2/5 anonim válasza:
Rakj egy vattadarabra ezüstkolloidot, és tartsd a herpeszen úgy 15-20 percig, reggel és este.
Nekem ettől 2 nap alatt el szokott múlni.
3/5 anonim válasza:
2-3 nap alatt magától is elmúlik ha nem pukkasztod ki ezüst észlény.
Tegyél rá pálinkát!
4/5 anonim válasza:
19:39-es!
Nekem volt már herpeszem és nem 2-3 nap hanem 2-3 hét alatt múlt el.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.. még egy picit látszik, de már múlik, ezüst izéke nélkül :D
2009. aug. 11. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!