Mivel ölhető a candida?
Figyelt kérdés
Üdv!
Már 1,5 éve kezdődött, hogy hasmenésem van. Fél év múlva elmentünk dokihoz, ahol a székletminta kimutatta hogy Candidám van. Gasztroenterológiai vizsgálaton is voltam, de ott nem találtak semmit. 1 éve használom az Aktív Árpát ami jelentős mértékben lecsökkentette a panaszaimat, de kb 1 hete visszatértek a panaszaim. Én arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan Bio illetve Homeoterápiás szer ami megszünteti a hasmenésemet. De ötleteket is várok és kíváncsi vagyok a Candida Diéta hatékonyságára is! 18/F
2012. okt. 3. 17:34
1/3 A kérdező kommentje:
Olvastam a Nizoral tablettáról is. Állítólag hatásos. Érdekel a véleményetek!
2012. okt. 3. 22:18
2/3 anonim válasza:
Nekem is ez volt a bajom...a Grapefruit csepp segített+ 5 hónap candida diéta! azóta jól vagyok
3/3 anonim válasza:
Csinálod a szigorú candida diétát is? Mert anélkül nem fogsz helyrejönni. Illetve az orvos írt fel antibiotikumot? (pl nizoralt vagy nystatint). Nekem is volt candidám, én fél évig szigorúan diétáztam + szedtem a gyógyszert és most már mondhatom, hogy nincs candidám. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!