Pikkelysömör, ekcéma kezelése?
A fejbőrömön ekcémát, a hasamon és a hátamon enyhébb pikkelysömört állapított meg a bőrgyógyászom.
Sajna csak tüneti kezelés az, amit ő ajánlott. (kenőcs, fejbőrre sampon - Alpecin, Politar AF, hajszesz)
Tudtok ennél hatásosabb, hosszútávra is eredményt jelentő kezelést?
Most jelenleg immunrendszer erősítőt szedek (echinacea (ehinácia) golyócskákat - homeopátiás), mert ilyen esetekben segíti a gyógyulást.
Meg lehet egyáltalán ezektől teljesen szabadulni? :(:(:(
Köszi a választ!
Ez az immunerősítő egyébként nagyon jó, kezdenek enyhülni a tünetek. Most lecseréltem a kenőcsömet is homeopátiásra, ezerszer jobb.
Ja és az allergiám is sokkal elviselhetőbb mióta a golyócskákat szedem, tavaly ilyenkor már kötőhártyagyulladásom volt, meg éjszaka sem tudtam aludni (parlagfű miatt), most meg a reggeli nagy orrfújásokon kívül semmi sincs! :)
Lassan egy éve, hogy megírtam ezt a kérdést. Azóta új munkahelyem van, ami annyit eredményezett, hogy távozásom után 2 hét múlva a pikkelysömörhöz hasonló tüneteim a kencék használata nélkül is megszünt, azóta sem tértek vissza.
A fejbőröm nehezebben gyógyult, viszont a Fructis-nak van érzékeny fejbőrre való samponja és ennek köszönhetően is vagy csak pusztán a lelki megnyugvás, de egy hónap alatt eltűnt a fejbőrekcéma is. Újra jól érzem magam. :) Tényleg megtanultam, hogy az egészségnél semmi sem fontosabb. :) Azt sajnálom, hogy tízezreket költöttem a nagy semmire...A lényeg viszont, hogy meggyógyultam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!