Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Időnként magától megjelenő...

Időnként magától megjelenő nedvedző gennyes seb a testen?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve szenvedek ezzel a tünettel. Ekcémás vagyok, és olykor az ekcémára hasonló piros folt jelenik meg (kb 4-szer volt már a nyakamon és többször a fenekemen is...stb), ami nagyon viszket, az első alkalom után már tudtam, hogy nem szabad vakarni, mert a bőrgyógyász azt mondta akkor, hogy biztos azért fertőződik el. Igen ám, de ha nem vakarom akkor is magától elkezd növekedni nedvedzeni és begennyesedik (kb fél cm átmérőjűek szoknak lenni). Találkozott már valaki ilyennel? A doki mindig csak antibiotikumos kenőcsöt ír fel, de nem hiszem el, hogy nem lehetne megtalálni ennek az okát, mert meggyőződésem, hogy ez megszüntethető lenne. Kihez forduljak ezzel a problémával?

2012. szept. 28. 14:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Kerj etelintolerancia vizsgalatot haziorvostol vagy a borgyogyasztol, mert lehet, hogy vmi kajara vagy erzekeny. Nekem is ugyan ez van.
2012. szept. 28. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!