2,5 hete tartó tüszős mandulagyulladás nem akar elmúlni, mi ilyenkor a teendő?
2,5 hete kezdődött: 39,2 fokos láz,hányás,torok,mandulafájás,majd jöttek a fehér foltok a mandulán.
Augmentint kaptam a dokitól,amitől gombás lettem,hasmenésem volt és gyomorgörcsöm,de végigszedtem. Azóta jobban lettem,viszont a mandulám nem lett sokkal szebb. Pár napja a bal fülem fájt (+ alig hallottam rá),ma reggel óta pedig a jobb fülem és jobb oldalt a mandulám,alig bírok nyelni.Pici fehér foltok,nagyobb vörös kráterek vannak. Újabb antibiotikum kúrát viszont nem bírna elviselni a szervezetem,még az előzőnek a mellékhatásaitól szenvedek,nagyon legyengült a szervezetem :/ próbáltam alternativ gyógymódokat: sós vízzel öblögetés,citrom evés/ivás(natur),citromos-mézes tea,szopogatós cukorkák,kamillával öblögetés stb. de semmi nem használt,még a fájdalomcsillapítók sem(amik gyulladáscsökkentők is egyben)
az orvos tuti antibiotikumot írna fel,más megoldás esetleg ? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!