Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg igaz ez a HIV vírussal...

Tényleg igaz ez a HIV vírussal élőkre?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy valaki mondjuk 25 évesen HIV fertőzött lesz.

Tényleg igaz az, hogy ha rendszeresen szedi a gyógyszert, és egészségesen él, mindent rendben csinál, akkor akár 70-80 éves koráig is elélhet ezzel a betegséggel?

Magyarán élete végéig....(élete vége = természetes halál, nem betegség által)

Tényleg igaz ez, vagy erre semmi esély?

Csak kíváncsi vagyok. Hogy van ez?

2012. szept. 24. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Ez az egyén szervezetétől is függ, és attól,hogy csak hordozza a vírust de maga nem fertőződött.

sok minden van e mögött...

Zsömle/lány

2012. szept. 24. 22:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezzel kb semmivel nem vok előbbre mert én is tudtam ezt =/

De pl aki 20-25 éves és semmilyen tartós betegsége nincs (a hiv-en kívül)

Nem rólam van szó, senkiről nincs szó csak érdekelne.:)

2012. szept. 25. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát az, hogy 70-80 éves koráig, az talán túlzás, de kezelés mellett 30-40 éveket onnantól, hogy megkapták még élhetnek. És ráadásul megfelelő kezelés mellett viszonylag sokáig nem is fertőznek.
2012. szept. 25. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Jah értem. De amúgy van olyan fejlett az orvostudomány, hogy pl 10 év múlva vagy 10 éven belül lesz ellene oltás? Mert azt olvasgattam, hogy nagyon közel járnak, bár nem tudom mennyire fedi ez le a valóságot.
2012. szept. 25. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ezt valószínűleg majd akkor tudjuk meg, ha tényleg lesz :)
2012. szept. 25. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!