Lehet az, hogy valaki órák alatt gyógyul meg?
Figyelt kérdés
Csütörtökön hang nélkül keltem fel, Pénteken Gólyatáborba mentünk sulival és onnan lázasan jöttem haza. Nagyon rosszul voltam. Szombaton lázasan fetrengtem itthon, Vasárnapra a testhőm a 36 fokot alig érte el. Ma olyan 37 fok körül vagyok. Hol szarabbul, hol jobban. A lényeg, hogy ha már beteg vagyok, szeretnék kivenni pár napot. Fura, hogy folyt az orrom, mára alig. Fájt a torkom, mára alig... Én általában, ha belázasodom, akkor úgy is maradok legalább két napra.. Nem értem :D
Ki fog írni a doki? Itthon maradtam mert azért nem vagyok a toppon. Szerintetek?
L/15
2012. szept. 24. 08:18
1/8 anonim válasza:
Létezik. Én üdülni voltam 3 napra mentünk, éjjel szarul lettem másnap reggel haza kellett jönnöm 38 fokos lázzal értem haza. Estére semmi bajom nem volt. Valószínű enyhébb vírus, amit a szervezet gyorsan lereagált. Örülj neki, jó az immunrendszered. De persze ha még nem vagy topon 1-2 nap pihenés nem árt.
2/8 A kérdező kommentje:
Az addig rendben van... De ki fog írni a doki? Nem akarok bemenni, elegem van ebből a f*s iskolából (elnézést). Feszt engem piszkálnak, hogy én vagyok a stréber, a táborban agyon szívattak, apámék most fognak kiíratni, de azt mondták, addig járjak be. De nem akarok! :(
2012. szept. 24. 08:40
3/8 anonim válasza:
Szóval, akkor nem is az a probléma, hogy beteg vagy. Hanem, hogy nem akarsz iskolába menni. Ha nem vagy beteg, akkor nem hiszem, hogy kifog írni az orvos. Bár manapság már egy tüsszentés miatt is egy hétig otthon tart. Úgyhogy reménykedhetsz.
4/8 A kérdező kommentje:
Betegnek beteg vagyok csak kifele megyek belőle. Lázas nem szoktam hobbi szinten lenni..
2012. szept. 24. 10:22
5/8 anonim válasza:
Azt értem, hogy lázas voltál. Viszont azt te érzed, hogy mennyire gyógyultál meg. Döntsd el te, a doki úgyis megkérdezi, hogy kiírjon e.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez az ember nem xD És a világon mindenre antibiotikumot ír...
2012. szept. 24. 11:09
7/8 anonim válasza:
Jajj ilyen orvost én is ismerek. :D Mindig mindenre ugyanazt a szart írta fel, ami nem is használt. Végre másik dokim van. Ha van lehetőséged ti is váltsatok háziorvost, ha nincs, akkor mond el neki, hogy neked az a gyógyszer nem válik be és szeretnél igazolást kérni az iskolába.
8/8 A kérdező kommentje:
Kiírtak... a dokim nem volt itt de a helyettes kilométerekről nézett az arcomba.... :D ja és ötféle gyógyszert kaptam ^^
2012. szept. 24. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!