Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lenyelhetem-e az Ezüstkolloidot?

Lenyelhetem-e az Ezüstkolloidot?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy 200ml-es DrJuice Ezüstkolloid oldatot. Rá van írva, hogy száj és torok öblögető, és hogy csak gargalizálni szabad vele, lenyelni nem! Viszont a honlapján az van, hogy lelehet nyelni, és úgy belsőleg hat. Na most akkor ezt lenyelhetem, vagy van más fajta Ezüstkolloid, ami belsőleg van és le lehet nyelni?

2012. szept. 21. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szedtem hetekig, és nem ártott meg. De nem is használt :(
2012. szept. 21. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Le is nyelted?
2012. szept. 22. 07:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, lenyeltem. Azt mondták, jót tesz mindenféle gyulladásra. A barátom is szedte, állítólag neki hasznát.
2012. szept. 22. 22:09
 4/4 anonim válasza:
perze le lehet nyelni..én is szedtem..anyut is rábeszéltem..barátnömet is,semmi bajod nem lesz töle,,de 6 éves gyermek exémáját külsöleg kezeltük vele.lenyelés elöt tartsd a szádban 10-20 mp ig
2012. szept. 24. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!