Most derült ki hogy lupusom van. Azt hallottam hogy le is lehet százalékoltatni magam. De 30 éves korban nem korai még a leszázalékolás?
Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 17:38
1/4 anonim válasza:
Magadat nem tudod leszázalékoltatni. Leszázalékolnak, ha a munkaképességedet befolyásolja a betegség. Ha a tüneteid nem befolyásolnak jelentősen akkor úgysem százalékolnak le. Egyébként nem tudom az miért lenne jó neked, Olyan kevés pénzt kapsz, hogy tényleg csak annak éri meg, aki munkaképtelen.
2/4 anonim válasza:
Pontossan milyen betegég ez (már hallottam róla).
3/4 anonim válasza:
Autoimmun betegség, a tünetmentestől, vagy évi 1-2 hét betegségtől a mozgásképtelenségig terjedhet, attól függően, hogy milyen szervet támad meg. De pl. csak bőr tünetekkel tuti nem százalékolnak le.
4/4 anonim válasza:
Szia!De igen is kérjed csak,hogy százalékoljanak le!Mert én 12 éves kórom óta vagyok SLE és iszonyú kínokat élek átt,ahogy az összes betegtársam is:((Ha nem vigyázol magadra,könnyen belle halhatsz ha fellobban hirtelen egy fizikai munka,erőltetés miatt az SLE.Nagyon komoly,és alattomos,kiszámíthatatlan!írj nekem,én 32 éves vagyok 13 éve leszázalékolva,sírva de muszáj volt ez a lépés,mert beláttam itt az éltem a tétt.zsuzsannacska@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!