Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most derült ki hogy lupusom...

Most derült ki hogy lupusom van. Azt hallottam hogy le is lehet százalékoltatni magam. De 30 éves korban nem korai még a leszázalékolás?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Magadat nem tudod leszázalékoltatni. Leszázalékolnak, ha a munkaképességedet befolyásolja a betegség. Ha a tüneteid nem befolyásolnak jelentősen akkor úgysem százalékolnak le. Egyébként nem tudom az miért lenne jó neked, Olyan kevés pénzt kapsz, hogy tényleg csak annak éri meg, aki munkaképtelen.
2009. aug. 1. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Pontossan milyen betegég ez (már hallottam róla).
2009. aug. 1. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Autoimmun betegség, a tünetmentestől, vagy évi 1-2 hét betegségtől a mozgásképtelenségig terjedhet, attól függően, hogy milyen szervet támad meg. De pl. csak bőr tünetekkel tuti nem százalékolnak le.
2009. aug. 1. 17:56
 4/4 anonim válasza:

Szia!De igen is kérjed csak,hogy százalékoljanak le!Mert én 12 éves kórom óta vagyok SLE és iszonyú kínokat élek átt,ahogy az összes betegtársam is:((Ha nem vigyázol magadra,könnyen belle halhatsz ha fellobban hirtelen egy fizikai munka,erőltetés miatt az SLE.Nagyon komoly,és alattomos,kiszámíthatatlan!írj nekem,én 32 éves vagyok 13 éve leszázalékolva,sírva de muszáj volt ez a lépés,mert beláttam itt az éltem a tétt.zsuzsannacska@citromail.hu

[link]

2009. aug. 6. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!