Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi ez? Azthiszem kullancs...

Mi ez? Azthiszem kullancs volt! (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Voltunk az erdoben (barátokkal) és anikor furodtem a lábizuletemnél (comb...) volt egy bogár szeruség. marhára megijedtem, "mi a szar ez??" megnyugodtam,és ovatosan kihurzam. amikor a kezemben volt láttam,hogy egy kullancs,nincs benne vér,és a feje is megvan. most ugy erzem pár nap,max egy hét után mintha kis dudor lenne ott. mi a fene ez? lehet belole baj? megmutassam az anyámnak? (ciki lenne..) hogyan tudnám valamivel kezelni? a fertotlenito segithet?

13/L

2012. szept. 20. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha besárgul, meg kell mutatni orvosnak, ha nem és tényleg csak max. egy napig volt rajtad, nem kell vele törődni.

Nekem egész életem során volt vagy 5-6, kiszedtem csipesszel és nem lett belőle semmi bajom. 19/f

2012. szept. 20. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja és egyik sem tudta magát megszívni, mire kiszedtem.

Biztos van valami méreg a szervezetemben. :D

2012. szept. 20. 19:57
 3/3 anonim válasza:
Nekem júniusban volt kullancsom, és tegnap!!! derült ki, hogy Lyme-kór. Nagyon alattomos.
2012. szept. 21. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!