Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon gyakran vérzik az...

Nagyon gyakran vérzik az orrom! Ez leeht valami betegség előjele?

Figyelt kérdés
Már nagyon régen nem vérzett az orrom, de most egy két hete újból elkezdett és szinte minden nap erősen vérzik. Régebben már volt ilyen problémám, de akkor elmarattam azt az eret. Lehet, hogy csaj újból kiújult? Vagy ez milyen betegségek előjele lehet?
2009. aug. 1. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Magas vérnyomás betegség előjele lehet, ha csak ki nem alakult már. De lehet más is, ami hirtelen nem ugrik be.
2009. aug. 1. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvoshoz. Remélhetőleg megint egy ér pattant el. Azért nem árt megnézetni a vérnyomásod is.
2009. aug. 1. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanez a próblémám.csak úgy simán elkezd vérezni,és nagyon.volt,h annyira ömlött belőle,h majdnem rosszul lettem,megszédültem.meg éreztem,h megy le a torkomba a sok vér!:(fú,de szar volt.mostanában már ritkábban,de még néha azért előfordul.én nm mentem dokihoz,de ha tovább folytatódik,asszem elmegyek én is.
2009. aug. 1. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj oda a vérnyomásodra... ezenkívül válts ki olyan gyógyszert, ami erősíti az érfalakat. Valószínűleg újra és újra vérezni fog, ha érprobléma. Azért arra is figyelj oda, hogy óvatosan fújd az orrod.

Jobbulást kívánok:

18/l

2009. aug. 1. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyél naponta fokhagymát nyersen!!

Napi 5 nagyobb gerezd legalább!!

Gyömülcsturmixba is keverheted pl szölövel banánnal almával stb..

Garantálom hogy egy hét alatt megszünik a problémád!!

Aztán elkezdhetsz egy kicsit rendszeresen mozogni is, jót fog tenni..

2009. aug. 6. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!