Canesten krémet hol kaphatok?
Én egy 17 éves fiú vagyok és a lágyék részemen gombás fertőzésem van. Nem nagyon szeretném mutogatni ezt bőrgyógyásznak meg senkinek. Azt hallottam hogy ezen a problémán a Canesten nevű krém tud segíteni, az érdekelne hogy ez a krém milyen helyeken ill. recept nélkül kapható?
Nem szeretném hogy mások tudomást szerezzenek erröl ezért mindenki tudta nélkül vennék egyet.
Nah elmehetnél orvosnak is hogy 17 évesen ilyen jól tudsz diagnózist felállítani :)
Menj urológushoz, bár te úgysem fogsz, kár beléd a szó.
Amúgy gyógyszertárban lehet kapni a kenőcsöt, vény nélkül, kb 700 forint.
Szia! A krém bármelyik gyógyszertárban kapható vény nélkül...kifejezetten gombás betegségekre!
Ha valóban ilyened van, jobb lenne ha egy orvos segítségével megbizonyosodnál róla....tudom nem épp a világ legkellemesebb dolga ez, de csak azért, h tudd tényleg szabad azt rákennedd....csak így magadtól veszélyes lehet!!!!
Vény nélkül kapható bármelyik patikában, bármilyen gombás fertőzésre jó (úgy értem, a test bármely területén).
[link] Itt láthatod az árát, a te problémádra az alsó négy termék a megfelelő. De ha elmész bőrgyógyászhoz, olcsóbban is megúszhatod, mert felír neked gyógyszertári készítményt, amit párszáz forintért megkapsz. Nincs ebben semmi ciki, én is voltam már ilyennel orvosnál.
jó de nem érted, hogy az itt kérdezők 90 %a toszik elmenni orvoshoz? azért itt kérdezgetnek. Hiába akarsz segíteni.
A kérdező most is elmondta konkrétan. Mondhatja ezeknek a jóisten is. Ez az igénytelenség, a belső igénytelenség...( nem a fürdésre gondolok, mielött valami korlátolt leírja).
recept nélkül kaphato a gyogytárban, kb ezerkétszáz jomagyar forint az ára..
Ha 4-5 nap mulva sem mulnak a tönetek akkor tévedtél, akkor nem gombád van hanem valami más...
Mégvalami ha elmulnak a tönetek tehát bebizonyosodik hogy gombád volt, akkor utánna dobd ki az összes alsogatyádat és vegyél ujakat, az ágynemudet és a törölközöidet is kidobhatod és azt is vehetsz ujat!!
Ha megvan mindenböl az új akkor ezeket ezután csak 90 fokon és külön mosd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!