Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Canesten krémet hol kaphatok?

Canesten krémet hol kaphatok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 19:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Én egy 17 éves fiú vagyok és a lágyék részemen gombás fertőzésem van. Nem nagyon szeretném mutogatni ezt bőrgyógyásznak meg senkinek. Azt hallottam hogy ezen a problémán a Canesten nevű krém tud segíteni, az érdekelne hogy ez a krém milyen helyeken ill. recept nélkül kapható?

Nem szeretném hogy mások tudomást szerezzenek erröl ezért mindenki tudta nélkül vennék egyet.

2009. júl. 31. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
36%

Nah elmehetnél orvosnak is hogy 17 évesen ilyen jól tudsz diagnózist felállítani :)

Menj urológushoz, bár te úgysem fogsz, kár beléd a szó.

Amúgy gyógyszertárban lehet kapni a kenőcsöt, vény nélkül, kb 700 forint.

2009. júl. 31. 19:33
 3/11 anonim válasza:

Szia! A krém bármelyik gyógyszertárban kapható vény nélkül...kifejezetten gombás betegségekre!

Ha valóban ilyened van, jobb lenne ha egy orvos segítségével megbizonyosodnál róla....tudom nem épp a világ legkellemesebb dolga ez, de csak azért, h tudd tényleg szabad azt rákennedd....csak így magadtól veszélyes lehet!!!!

2009. júl. 31. 19:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ami az urológust illeti várok vele ha a kenőcs nem hat.. Egyébként ez biztos hogy gomba néztem képeket róla és ez teljesen ugyan olyan, remélem hatásos lesz a kenőcs.
2009. júl. 31. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Vény nélkül kapható bármelyik patikában, bármilyen gombás fertőzésre jó (úgy értem, a test bármely területén).

[link] Itt láthatod az árát, a te problémádra az alsó négy termék a megfelelő. De ha elmész bőrgyógyászhoz, olcsóbban is megúszhatod, mert felír neked gyógyszertári készítményt, amit párszáz forintért megkapsz. Nincs ebben semmi ciki, én is voltam már ilyennel orvosnál.

2009. júl. 31. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

jó de nem érted, hogy az itt kérdezők 90 %a toszik elmenni orvoshoz? azért itt kérdezgetnek. Hiába akarsz segíteni.

A kérdező most is elmondta konkrétan. Mondhatja ezeknek a jóisten is. Ez az igénytelenség, a belső igénytelenség...( nem a fürdésre gondolok, mielött valami korlátolt leírja).

2009. júl. 31. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerinted gyógyszert hol lehet venni? Igen, a krémet is pont ugyanott!
2009. júl. 31. 20:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

recept nélkül kaphato a gyogytárban, kb ezerkétszáz jomagyar forint az ára..

Ha 4-5 nap mulva sem mulnak a tönetek akkor tévedtél, akkor nem gombád van hanem valami más...

2009. aug. 6. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Mégvalami ha elmulnak a tönetek tehát bebizonyosodik hogy gombád volt, akkor utánna dobd ki az összes alsogatyádat és vegyél ujakat, az ágynemudet és a törölközöidet is kidobhatod és azt is vehetsz ujat!!

Ha megvan mindenböl az új akkor ezeket ezután csak 90 fokon és külön mosd!

2009. aug. 6. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért új ágyneműt venni egy kicsit túlzás. Volt már nekem is gombás fertőzésem, kimostam az ágyneműt főzőprogramon és kész, nem tért vissza a fertőzés. Szép is lenne, ha kidobnám és újat kéne vennem, nem olcsó mulatság.
2009. aug. 6. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!