Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehetett ez a hirtelen...

Mitől lehetett ez a hirtelen hányinger?

Figyelt kérdés

Egész nap semmi bajom nem volt, csak fáradt voltam az idő miatt. Tesink volt távolt ugrottunk és fociztunk semmi bajom nem volt és mikor jöttünk ki a teremből a folyosón majdnem hánytam (nem szokásom tényleg már vagy 6-7 éve nem is hánytam egyáltalán!) meg kellet kapaszkodnom egy oszlopban, hogy ne essek össze. Ez tartott úgy 5-10 percig és utána semmi bajom nem volt.

Most is van egy pici hányingerem de nem vészes...

Mitől lehet ez?

2012. szept. 13. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
hirtelen felment a savad? ilyen émelygés szerű volt? háát előfordul velem is. ha épp otthon vagyok iszok egy kis szódabikarbónás vizet
2012. szept. 13. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:
nem egyszerűen csak majdnem hánytam semmi előjele nem volt.. pont beszélgettünk(semmi gusztustalan) és csak úgy majdnem összeestem és majdnem hánytam
2012. szept. 13. 20:08
 3/6 anonim válasza:

Jelenleg hasmenéses-hányásos vírus van és tüszős mandulagyulladás járvány.

Fejed nem fáj?

Nálam a fejfájás és a fáradékonyság volt az első tünet és beteg vagyok.

2012. szept. 13. 21:58
 4/6 A kérdező kommentje:
néha de inkább az orrom az orrnyergem.
2012. szept. 13. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
ha majdnem összeestél, akkor lehet, hogy leeset a vércukrod.. az ájulás előtt is szokott lenni hányinger.
2012. szept. 16. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehet pl. vércukor vagy vérnyomás. Főleg, hogy szédültél is.

Ha vírus, vagy más betegség, az nem jön ilyen hirtelen.

2012. szept. 17. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!