Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy/hol tudnék mindenféle...

Hogy/hol tudnék mindenféle aids/HIV tesztet csináltatni?

Figyelt kérdés

Rettenetesen kétségbe vagyok esve. 24 éves nő vagyok, csak 3 partnerem volt. De már több mint 1 éve összejöttem a párommal, akinek előttem rengeteg egy éjszakás/futó kalandja volt, persze soha nem védekezett. Tudom, én vagyok a hülye hogy ilyen férfival kezdtem, és az elején küzdöttem is ellene de a szerelem erősebb volt.

Egész eddig nem foglalkoztam vele, azt mondta párom soha semmilyen tünete nem volt, biztos benne hogy semmiféle nemi betegsége nincs.

Egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával kiderült, hogy HPV gyanús vagyok, most várom a teszt eredményét. De természetesen a legrosszabbtól félek. Most kaptam észhez, hogy igazából bármilyen nemi betegségem lehet. Az utóbbi évben, amióta párommal vagyok sokat betegeskedtem, nagyon gyenge az immunrendszerem gyermekkorom óta. Igazából semmilyen tünetem nem volt, (gombás fertőzés is csak egyszer) a rákszűrésem eredménye is mindig P1 lett, de most szemölcsöket találtak a méhfalamon..innen a hpv gyanú.

Hova kell mennem, hogy leteszteljenek? Páromat is le kellene teszteltetni? Őt nem érdekli az egész, azt mondja neki nincs semmi baja soha nem is volt. De én akkor is ragaszkodom a vizsgálatokhoz. Nagyon haragszom magamra és félek, hogy van valami bajom.

2012. szept. 11. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha ő nem hajlandó elmenni, akkor rúgd ki, mert egy felelőtlen alak.

A bőr és nemibeteggondozóban teljeskörű STD tesztet tudnak végezni. Nem hinném, hogy pont HIV fertőzött lennél, mert az évekig gyakorlatilag tünetmentes, de még sok más van, amit tanácsos kizárni.

2012. szept. 11. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ilyen felelőtlen beletojok férfiakra nincs valami büntet törvény???
2012. szept. 25. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!