Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha 37.2 a hőmérsékletem akkor...

Ha 37.2 a hőmérsékletem akkor elmenjek suliba?

Figyelt kérdés
szájban 37.5,délután pedig volt 37.8 is. A torkom kapar a nyirokcsomóim duzzadtak de úgy egyéb panaszom nincs.Bemenjek szerintetek holnap?
2012. szept. 11. 20:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

nem szeretsz iskolába járni fogadjunk, van valami bajod az osztálytársaiddal

azoknál szokott előjönni hogy 2 hetente lebetegszenek

2012. szept. 11. 21:05
 12/21 A kérdező kommentje:

semmi bajom a sulival:)

régen volt akkor lógtam nagyon sokat,és a doki meg ugye nem hülye tudta mikor vagyok rosszul.Egyszer nagy szimulálás közepette megkérdezte tőlem ,hogy holnap már jobban leszel?

Nekem meg nem esett le hogy miért kérdezi,és boldogan mondtam hogy igen annyi elég :DD

Azóta egyszerűen utálok hozzá menni,mert félek hogy azt hiszi hogy megint színlelek.Főleg pont most lettem beteg szeptember elején...

2012. szept. 11. 21:09
 13/21 Shamandalie ***** válasza:
Akkor mérje meg a hődet a rendelőben, így eldöntheti, hogy kivételesen nem szimulálsz
2012. szept. 11. 21:11
 14/21 A kérdező kommentje:
sose mér ott hőt. Én meg nem fogom neki mondani hogy mérje meg mert most nem szimulálok...
2012. szept. 11. 21:12
 15/21 A kérdező kommentje:
most meg lement 36.8-ra ami ugye nem is hőemelkedés..jóvan már..Most mértem. Nem tudom mi az isten van velem.Most kezdődik csak el? Vagy mitől ugrál ennyire?
2012. szept. 11. 21:13
 16/21 Shamandalie ***** válasza:
Mondjuk nem is kell lázmérés, a dokiknak elég egy tapintás, és megmondják, hogy hőemelkedés, láz, vagy normál testhőmérséklet. Ha belenézne a torkodba, akkor is látná, hogy nem szimulálsz.
2012. szept. 11. 21:15
 17/21 A kérdező kommentje:

tudom..:)

Akkor is félek már oda menni...majd megint irónikusan mondja hogy" a mai fiatalok milyen nyafkák" vagy valami ilyesmit mondott..Hogy mindennel orvoshoz futkozunk.Ezért félek elmenni,mert azért érzem hogy nem nagy dolog,de azt meg nem szeretném hogy valami ronda torokgyulladás legyen.

2012. szept. 11. 21:20
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

Döntsd már el hogy most akarsz-e lógni.. mert ez tényleg csak annyin múlik. Mikor 38,5 fölött volt a lázam csak akkor maradtam otthon, és tudtam figyelni hőemelkedéssel. Ausztriában is voltam egy ideig, ott egy lányt 38,3-al röhögve visszaküldött az orvos a suliba, mert ott is 38,5től minősül láznak, akkor indokolt az otthon maradás.

Meg ha nem is megy le a hőemelkedésed nehogy ne bírj már ki egy fél napot... amúgy is ülnöd kell csak, ha hányingered sincs akkor meg pláne. Egyetértek anyukáddal. 18/L

2012. szept. 11. 21:32
 19/21 A kérdező kommentje:

nem lgni akarok.Egyszerűen félek elmenni az orvoshoz,de azt se akarom hogy a suliba bsszanak le hogy minek megyek fertőzni...

ps:

amúgy nem tudom te ausztria melyik felén voltál,mert én alsóőr felé lakom és az életbe nem hallottam ilyenről.

Valószínüleg csak szimulált a csaj.

2012. szept. 11. 21:35
 20/21 anonim ***** válasza:
49%
A nyugati határnál, az teljesen más mentalitás, nyelvhasználat meg pláne... :) bocsi az offért.
2012. szept. 11. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!