Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most valami virus van, vagy...

Most valami virus van, vagy mi ez? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Egyetemen vagyok es egyik naprol a masikra nagyon lebetegedtem. Lazam van, taknyos vagyok es rettenetesen faj a torkom. Alig birok nyelni, es teli van ilyen "szemolcsokkel". Lehet ez tuszos mandula gyuszi? A gond az, hogy kolis vagyok, tehat a korzeti dokim tolem igen messze van. Feltetelezem, hogy itt is ellatnak, de nem tudom erdemes-e emiatt elmenni orvoshoz. Eszem a sok mezet, fujogatom tantum verdevel, teazom, es szedeg 500 mg-os paracetamolt. Nem aggodnek, ha nem lenne teli ilyen kis pottyokkel. Tud erre adni a doki vmi csodaszert, ami venykoteles, vagy inkabb hagyjam?
2012. szept. 10. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
a kollégiumban van orvos, kérdezd meg a portást, mikor rendel. Tantum Verde a nem árt nem használ kategória, csodát nem tesz.
2012. szept. 10. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján a csokbetegségre tippelek (mononucleosis infectiosa), különösen a nyelés miatt.

Itt róla egy cikk:

[link]

Dokihoz menjél el, hogy egyértelmű legyen az, hogy tényleg ez-e a bajod.

2012. szept. 10. 12:54
 3/3 anonim ***** válasza:

nem tudom de nekem is ma elkezdett fájni a torom és enyhén piros is..:S

szerintem vírus igen.

2012. szept. 10. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!