Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudnék wc-zni?

Hogyan tudnék wc-zni?

Figyelt kérdés

3 hete hasmenésem van. Már voltam orvosnál. Írt lopediumot. Egészen eddig szedtem, de nem múlt el tőle. Ma visszamentem és mondtam neki, hogy még mindig hasmenésem van. Ezért székletmintát kellene vinnem, de most meg NEM MEGY :'(

Mit csináljak most?

2012. szept. 4. 17:56
 1/7 A kérdező kommentje:
És amúgy 10ből egyszer nincs hasmenésem. Ha mégis sikerül és most nem lesz híg az gond? :(
2012. szept. 4. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:

nem gond, ha nem lesz híg, azt is vizsgálják

de ettél ma rendesen??

2012. szept. 4. 17:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok enni egyel talán. Megérzem a kaja illatát és már hányingerem is van. Épp most próbálok legyűrni 2 vajas kenyeret :(
2012. szept. 4. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
pedig ha nem eszel, akkor nem fogsz wc-re menni. nincs ami kimenjen belőled
2012. szept. 4. 18:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát kb 1 hete nem ettem semmi érdemlegeset. Mégis napi 4x mentem wc-re :(
2012. szept. 4. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
de lehet, hogy most már hatottak a gyógyszerek és ha nem eszel, akkor nem kell felkeresned a wc-t
2012. szept. 4. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha három hete hasmenésed van, lehet, hogy valami gastroenterológiai megbetegedés áll a háttérben. A székletvizsgálatok fertőzés irányába történnek csak! Lehet, hogy laktózérzékeny lettél.
2012. szept. 5. 05:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!