Kiderült, hogy a barátom exének méhnyakrákja van. A barátom által én is elkaphattam? Nem tudom, mikor alakult ki nála, de utoljára decemberben voltak együtt.
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 08:18
11/25 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem emlékszem,hogy rákszűrést is csinált e. Amúgy 8 hónapja vagyunk együtt.
2012. aug. 30. 09:22
12/25 anonim válasza:
Ha csinált, akkor az eredményről kellene lennie papírnak.
Menjetek el a pároddal HPV szűrésre.
13/25 A kérdező kommentje:
Azt mondta a nődoki, hogy 3 hét múlva szólnak, de csak akkor ha baj van. Még addig van másfél hét.:( De gondolom, akkor csinált rákszűrést is, nem?
2012. aug. 30. 09:33
15/25 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk rögtön elkaptam volna, akkor is 8 hónap alatt még kezdeti stádiumban lennék, ugye?
2012. aug. 30. 11:43
16/25 A kérdező kommentje:
Mert utánaolvastam, hogy maga a daganat, ami már nem gyógyítható csak évek,évtizedek alatt alakul ki.
2012. aug. 30. 11:43
17/25 anonim válasza:
Igen, az lassú folyamat, nem vzsníű, hogy még bajod van.
De ezért kell a rendszeres szűrés, meg ezért kellene a HPV teszt...
18/25 A kérdező kommentje:
Igen, hétfőn elmegyek mindenképp nőgyógyászhoz. Nagyon sajnálom szegény csajt, mert ő már hasgörccsel ment a dokihoz, és állítólag az már késői stádium..:( Nagyon remélem,hogy meggyógyul:(:(:(:( Ez olyan szörnyű.:(
2012. aug. 30. 11:59
19/25 anonim válasza:
Hány éves? Tuti, hogy ilyen baja van, vagy csak ráparázott a dologra?
Egyébként tényleg figyelj oda magadra.
20/25 A kérdező kommentje:
40 körüli. ( Ne lepődjetek meg, ez most tényleg nem tartozik ide.). Igen , jobb félni, mint megijedni, hétfőn irány a doki.
2012. aug. 30. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!