Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért kell ezért vérvétel?...

Miért kell ezért vérvétel? Kétségbe vagyok esve!

Figyelt kérdés
A problémám a következő: Már vagy másfél éve sajnos körömgombával küszködök a kezeimen, fogalmam sincs hogyan szedtem össze, egy tiszta, ápolt lány vagyok, na nem is ez a lényeg. Szedtem kb. egy évig a Fluconer nevű gyógyszert, most nyáron abbahagytam, úgy tűnt már majdnem meggyógyultam. Erre rá már megint annyira leromlott, hogy alig tartja valami őket a kezemhez. Ez a gyógyszer állítólag nagyon erős volt, mégsem volt hatásos. Tegnap visszamentem a bőrgyógyászhoz és azt mondta nem ír több gyógyszert, vérvételre kell mennem. Na itt kicsit megijedtem, miért kéne? Ha már a véremben is ki lehet mutatni, akkor az elég baj lenne. Egyáltalán mit kereshetnek a véremben, szóval miért kell vérvétel? Valaki aki segítene, nagyon megköszönném!
2012. aug. 28. 08:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A cukorbetegek könnyebben elkapnak mindenféle fertőzést (gombát is!), lehet, hogy ezt akarja kizárni, vagy immunrendszer gyengeségre utaló jelet keres, szerintem bízz az orvosodban
2012. aug. 28. 08:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, csak úgy félek az eredménytől. Mi van, ha már a véremben is gomba van. :(
2012. aug. 28. 08:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt gomba sepsisnek hívnák, és súlyos tünetei volnának, mert a létfontos szerveidbe is megtelepedett volna, úgyhogy megéreznéd hidd el, nem erről van szó. Ilyen egyébként tényleg nagyon súlyos immunrendszeri elégtelenség esetén lép fel
2012. aug. 28. 08:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem. Egy kicsit akkor megnyugodtam. Köszönöm a segítséget!
2012. aug. 28. 08:31
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
a gomba sok bajt okozhat, és a gomba elleni gyógyszer pedig májkárosodást. ezért kell a vérvétel.
2012. aug. 28. 08:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el a cikket, a gyógyszer miatt kell időnként ellenőrizni a vérképed, mert " májat, a májenzimeket érintő mellékhatások felléphetnek, lényeges, hogy a terápia időtartama alatt bizonyos időközönként a beteg vérképét ellenőrizzék."

[link]

2012. aug. 28. 08:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a cikket utolsó! Mindenkinek ment a zöld kéz!!
2012. aug. 28. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!