Más is szenved mostanság hőemelkedéstől? Rossz közérzettől? Torokfájástól? Szédüléstől?
Figyelt kérdés
tegnap estefelé kezdődött, mára javulni látszik, de nem tudom mi lehet. vírus? vagy megfázás? de ha megfázás akkor ebben a melegben mitől fáztam volna meg? légkondi nincs a közelemben se...2009. júl. 26. 14:38
1/8 anonim válasza:
Én,de tudom is mitől.
Légkondi...
Tavaly olyan munkahelyem volt,ahol egész nap ment a légkondi.Asztmás vagyok ergo gyenge tüdő...másnap 40 fokos lázzal mentem melózni:S
Idén sem volt másképp,igekszem kerülni a legkondit,de hálistennek a tüdőgondozóban volt,úgyhogy másnap láz,torokfájás,kaparás,halálXD
2/8 anonim válasza:
Melegben is könnyen meg tudsz fázni. Kimelegedsz aztán gyorsan le kell hűtened magad jéghideget iszol és kész. Amúgy én is rosszul vagyok ezek a tüneteim nekem is mint neked csak nekem még a fejem is fáj. Menj el orvoshoz nekem antibiotikumot írt fel meg valami izét a torkomra. Jobbulást!
3/8 A kérdező kommentje:
nekem is fájt a fejem, de az lemaradt, mert már az algopirin hat. köszönöm a jó tanácsot, jobbulást nektek is!
2009. júl. 26. 14:48
5/8 anonim válasza:
Nekem ma reggel kezdődött, szép kis torokfájás meg láz. És mostmár szédülök is... borzasztó ilyen melegben betegnek lenni. Én most teázok és pihenek, mást nem nagyon tehetek. Jobbulást mindenkinek!
6/8 anonim válasza:
hát...sajnos nekem is vannak ezek,mostanában egyre többször:) azért vígasztaljon a tudat,hogy nem vagy egyedül:)
8/8 A kérdező kommentje:
ha h1n1, akkor sincsen baj, az is csupán egy influenza, ugyan úgy kell kezelni mint más vírusokat, sokat pihenve, vitaminokat szedve. nem lehet belehalni, a média fújja fel! a szövődményeibe lehet belehalni, de ez másféle influenzánál is így van!!! jobbulást mindenkinek!!!
2009. júl. 28. 08:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!