Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Más is szenved mostanság...

Más is szenved mostanság hőemelkedéstől? Rossz közérzettől? Torokfájástól? Szédüléstől?

Figyelt kérdés
tegnap estefelé kezdődött, mára javulni látszik, de nem tudom mi lehet. vírus? vagy megfázás? de ha megfázás akkor ebben a melegben mitől fáztam volna meg? légkondi nincs a közelemben se...
2009. júl. 26. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Én,de tudom is mitől.

Légkondi...

Tavaly olyan munkahelyem volt,ahol egész nap ment a légkondi.Asztmás vagyok ergo gyenge tüdő...másnap 40 fokos lázzal mentem melózni:S

Idén sem volt másképp,igekszem kerülni a legkondit,de hálistennek a tüdőgondozóban volt,úgyhogy másnap láz,torokfájás,kaparás,halálXD

2009. júl. 26. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Melegben is könnyen meg tudsz fázni. Kimelegedsz aztán gyorsan le kell hűtened magad jéghideget iszol és kész. Amúgy én is rosszul vagyok ezek a tüneteim nekem is mint neked csak nekem még a fejem is fáj. Menj el orvoshoz nekem antibiotikumot írt fel meg valami izét a torkomra. Jobbulást!
2009. júl. 26. 14:45
 3/8 A kérdező kommentje:
nekem is fájt a fejem, de az lemaradt, mert már az algopirin hat. köszönöm a jó tanácsot, jobbulást nektek is!
2009. júl. 26. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
h1n1????
2009. júl. 26. 15:00
 5/8 anonim válasza:
Nekem ma reggel kezdődött, szép kis torokfájás meg láz. És mostmár szédülök is... borzasztó ilyen melegben betegnek lenni. Én most teázok és pihenek, mást nem nagyon tehetek. Jobbulást mindenkinek!
2009. júl. 27. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
hát...sajnos nekem is vannak ezek,mostanában egyre többször:) azért vígasztaljon a tudat,hogy nem vagy egyedül:)
2009. júl. 27. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

H5N1

...

2009. júl. 28. 00:29
 8/8 A kérdező kommentje:
ha h1n1, akkor sincsen baj, az is csupán egy influenza, ugyan úgy kell kezelni mint más vírusokat, sokat pihenve, vitaminokat szedve. nem lehet belehalni, a média fújja fel! a szövődményeibe lehet belehalni, de ez másféle influenzánál is így van!!! jobbulást mindenkinek!!!
2009. júl. 28. 08:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!