Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez most akkor miért van? :O...

Ez most akkor miért van? :O Nem értem! 14/L

Figyelt kérdés

Mandula műtétem volt aug1. rendbe volt minden, azért kellet kivenni, mert kéthetente mandulagyulladás, nyirokcsomó megnagyobbodással stb. Most megint fája torkom, folyik picit az orrom is (régen sose). Elég meleg volt mostanság, lehet hogy megfáztam?! Félek, hogy mégsem a mandulám volt az ok a betegségemre :(

Már mindenféle vizsgálatom volt... vérvételek, röntgenek, ultrahang,kenetvétel torokból..

Szedek immunerősítőt, C-vitamin tablettát is meg ilyen ami erősíti a szervezetet.

Lehet hogy csak szimpla megfázás, vagy ezt megszívtam mert nem mandula..szerintetek? :(

2012. aug. 25. 01:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül van mandulánk, egy immunszerv, ha kiveszik, könnyebben kapsz el betegségeket a szádon keresztül, de még így is ritkábban leszel beteg, és kevésbé. Ha nem javul az állapotod, lehet allergia.
2012. aug. 25. 01:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Allergiás vagyok minden lágyszárú növényre, és ha egy helyen 2-3 van belőlük akkor előjön egy enyhébb asztma. De most a torkom borzalmasan fáj, "csíp" és valami fehér csík volt rajta ami szerintem valami váladék. Nem szeretnék pont beteglenni mire elkezdem a gimit....egy hét alatt muszály meggyógyulnom.
2012. aug. 25. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!