Hogy kell használni a Duofilm szemölcsirtót?
Figyelt kérdés
Ma írta fel a bőrgyógyász a kezemen lévő elég nagy szemölcsre. Azt mondta kapargassam is, de ilyesmit a használati útmutatóban nem találtam... Akkor most, hogy kell kapargatni? Csak a felszínét vagy már odáig, hogy vérezzen?2009. júl. 24. 19:10
1/3 anonim válasza:
Semmiképp ne vakard annyira,hogy vérezzen.a lányomnak meg a fiamnak a talpán volt tavaly.kikellett nekik áztatni,ezzel bekenni és ami feljött nekik azt mindig leszedegetni,ráment az egész nyarunk,mert több mint egy hónapra rá kaptunk időpontot a bőrgyógyászatra mint ahogy kértem.mivel egész nyáron át használtuk,csak egyszer kellett velük menni,lefagyasztották nekik,és utána szépen elmult(mivel ugye a talpukon volt kötözni is kellett.nem tudom neked ezt mondták e én mindenesetre azt javaskom kösd be.Géglap,és rátekersz pehahaft kötszert nagyon jó ruganyos,ha rátekered nem mozdul el)
2/3 anonim válasza:
Csak megakarom kérdezni sikerült e valahogyan a "kezelés"?
3/3 A kérdező kommentje:
Ma van a 3. napja,h használom. Halad lefelé, csak most meg vörös és baromi érzékeny. Úgyhogy egyelőre félsiker. De a doki azt mondta, h min 2 hétig használjam...
2009. júl. 26. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!