Mennyi esély van arra, hogy valaki túlélje 22 évesen a limfómát?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 18:34
1/7 anonim válasza:
Ezt így nem tudhatjuk. Sok féle limfóma létezik.
2/7 anonim válasza:
Ezt így lehetetlen megmondani, sok fajtája van. Kérdés, hogy időben fedezték-e fel, satöbbi.
Ha időben vették észre, elég jó esélyek vannak.
3/7 anonim válasza:
Nem az életkortól függ, hanem a betegség típusától, a beteg általános állapotától stb.
4/7 anonim válasza:
Az öcsémnek 9 hónapja volt a betegséggel szemben..(non hodgkin limfómája volt)Sajnos nem elég az orvosok által ajánlott kemoterápia,sugárterápia.Az öcsém(33 éves volt)nem fogadott el,más alternatív terápiát,pedig sokkal nagyobb esélye lett volna..Azt ajánlom,hogy minden másfajta eljárást,készítményt,terápiát próbáljon ki!!
5/7 Calvin Broadus válasza:
Nem feltétlen gyógyítható, de mindenképp kezelhető sugárterápiával, de még az is lehet hogy gyógyszerrel is
6/7 anonim válasza:
A László kórházban adják a legjobb kezelést, ajánlom, menj oda.
Lehetetlen megmondani, mik az esélyek, hiszen több ezer fajtája van a betegségnek a teljesen jól kezelhetőtől a 3 hét alatt végzetesig.
7/7 anonim válasza:
Elég nagy esélye van rá, nekem 85-95%-ot ígértek.
Én is túléltem.
Én csak kemo-t kaptam, ABVD-t.
Sugárt nem vállaltam.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!