Viszket a fejbőröm és elég nagy darabok válnak le, ez lehet túlzott vízhajtó szedéstől?
Most voltam orvosnál, és nincs pikkelysömöröm, illetve azt monda az orvos, hogy szerinte ez nem az, valószínűleg, úgyhogy adott valami cuccot rá, valami pakolást, de szerintem el fog múlni :)
És most nagyon örülöök!!!! :)
Utolsó neked pedig részvétem, mert nekem már a puszta gondolat, hogy "lehet hogy az van" az annyira kétségbe ejtett, igazán sajnálom, hogy neked meg kell ezzel birkóznod :( nagyon látszik?
Nem vészes, nekem az enyhébbik változat jutott. Ilyenkor nyáron a napsütés nagyon jót tesz.Csak a körmeim rondák, és arra nincs szer, mint a bőrre. Egyébként meg annak örülök, hogy nem jártam úgy, mint a nagybátyám, akinek egész testet befedő, rendkívül súlyos pikkelysömöre volt.
Sok sikert a gyógyuláshoz!
Köszönöm :)
Egyébként a körmön milyen az? Olyan képet nem láttam, és nem is tudom elképzelni, ott is lehámlik bőr vagy az milyen? :O Egyébként akkor jó, hogyha nem olyan vészes :)
Először kis pontszerű bemélyedések jelennek meg a körmön, azután belapul, repedezik. Gyakran meg is vastagszik, és nagyon törékennyé válik. Közben érzékeny, gyakran fáj, időnként fura égő érzés. Nem is ez a legrosszabb, ehhez hozzászokik a pikkelysömörös, hanem az, hogy úgy néz ki mintha gombás lenne a köröm.
Mivel nem ragaszthatok egy cetlit a homlokomra, hogy "ez nem fertőző gombabetegség", kénytelen vagyok vastagon lakkozni, ami elfedi, pedig nem tesz jót neki. Nem is tudom, hogy a férfiak hogyan oldják meg ezt, mégsem állhatnak neki körmöt festeni.
De ezzel együtt is csak azt gondolom, hogy lehetne sokkal súlyosabb betegségem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!