Hüvelygomba vagy a párom kaphatott el valamit?
Gyógyszert szedek és a barátommal rendszeresen együtt vagyunk. Egy ideje viszont szeretkezés után csíp az első pisilés, a szex nem fáj maximum az elején, de gndolom még nem vagyok elég nedves. A nőgyógyászomnak elmeséltem a szex utáni csípést és azt mondta, hogy a párommal lehet valami gond kenje be magát canestennel. Elolvastuk az útmutatót és elkezdtem énis kenni magam a visszafertőzés elkerülésért. De azóta viszket és piros is a nunim. Lehet hogy csak a mellékhatás vagy nekem van gombám?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az nem jelent semmit, hogy "nem úgy ismered a barátodat"
ennyire ne bízz egy pasiban sem! (jó ne ugorj neki hisztizve, hogy kérdőre vond, csak a jövőre nézve... nem kell naívnak lenni!!!)
Ettől függetlenül a pasid nem csak szexuálisan, lehet hogy usziban, vagy egyébb helyen összeszedhetett valamit, és ugyanígy te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!