Múlni nem akaró, csak a garatfal bal oldalán jelentkező granuláltság mitől lehet?
Pár hete voltam egy nagy szaktekintélyű fül-orr-gégésznél, bal oldalra tüszős mandulagyulladásra kaptam antibiotikumot, aminek hatására elmúlt.
Viszont eleve csak idegentest érzése miatt mentem el, ami azóta is megvan. Azóta felkerestem egy másik orvost, aki megerősítette, hogy a mandulámmal már nincs semmi, viszont a bal oldali garatfalam még mindig granulált. 10 nap múlva ma megint visszamentem kontrollra és továbbra sem gyógyul, és még mindig csak a bal oldalon a mandula mögött és felett (a tasakban) van.
Eddig Zyrtec-et szedtem (allergia miatt), sós, majd Salvus vízzel gargalizáltam napi 3-4x, ittam a kálciumot, hátha allergia váltja ki (minden eshetőséget ki akar a doki zárni), Isla Moos szopogatótablettát használtam.
Mától Zyrtec helyett Aerius-t írt fel, az elvileg erősebb, ha allergiára vezethető vissza a gyulladás.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!