Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetséges, hogy smárolás...

Lehetséges, hogy smárolás útján kaptam el?

Figyelt kérdés
Egyik éjjelt "átsmároltam" az éjszakát egy pasival,aki két nappal utána közölte,h neki tüszős mandulagyulladása van:O:@ Azóta folyik az orrom,szinte nincs hangom,kapar a torkom,kissé néha rossz a közérzetem:/ Lehetséges,hogy csókolózás útján kaptam el?
2012. aug. 4. 18:03
 1/5 anonim válasza:

Igen, lehetséges. A kedvesem pár napja szenved tüszős mandulagyulladástól ami a doki szerint fertőző.

Mielőbbi jobbulást!

2012. aug. 4. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
...És bírta a smacit egy éjen át mandulagyulladással?!?!
2012. aug. 4. 18:14
 3/5 anonim válasza:
Látom a fertőzés az agyadat is megtámadta :)
2012. aug. 4. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:

gyenge az immunrendszered, mint a harmat...Törékeny csajszi lehetsz, aki nem az eszével hanem a szájával hódít. :D

nálam lehet a másik herpeszes, torokfájásos, halalos szajbeteg, meg sosem kaptam el semmit.

2012. aug. 4. 19:05
 5/5 anonim válasza:
cseppfertőzésről hallottál már???
2012. aug. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!