Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Övsömör! Ti mivel ápoltátok?

Övsömör! Ti mivel ápoltátok?

Figyelt kérdés
A doki betadine - t javasolt, de nem nagyon akar segíteni (igaz, még csak három napja használom...) ráadásul mindenemet összefogja!! Ti mivel kenegettétek? és mennyi idő alatt múlik el? Ma reggel már nagyon fájt, pedig gyógyszert is szedek mellé két napja (herpesin tabletta).
2012. aug. 4. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Anyukámnak volt, ő valami fehér patikai krémet kapott.
2012. aug. 4. 11:52
 2/10 A kérdező kommentje:
nem tudod mi volt a neve?
2012. aug. 4. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Majd megkérdezem, hátha emlékszik.
2012. aug. 4. 11:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Unokámnak egy homeopátiás doki lézerrel kezelte, szuperül rendbe hozta.
2012. aug. 4. 11:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Valami egyszerű, itthoni gyógymód?
2012. aug. 4. 12:12
 6/10 anonim ***** válasza:
A krém, mivel gyógyszertári tégelyben volt, nem volt neve állítólag. Talán nem volt ráírva. Kérdezd a dokit, vagy a patikust mi jó rá.
2012. aug. 4. 12:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm! Akkor a hét elején a patikában érdeklődök, a dokinál mégegyszer nem akarok....

Ha még van valakinek ötlete várom!! :)

2012. aug. 4. 12:48
 8/10 anonim válasza:
Acyclovir tablettaban es kenocsben a legjobb az ovsomorre! Igazabol a tabletta szedeset mar az elso tunetek megjelenesenel ajanlatos szedni kb egy hetig, h fekezze a virus terjedeset, aztan mar szinte semmi ertelme folyatni, mig a kenocs az jo erre a kiutesre tovabbra is.
2012. aug. 6. 18:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Én a tablettámat csak pár napig tudom szedni, mert hatot kell bevenni belőle egy nap, és azt hiszem volt benne vagy 20 - 25 db... bár csodálkozok rajta, hogy még nem hat:/ fáj az egész lábamon a bőröm, a combomtól egészen a vádlimig.

egyébként köszi mindenkinek, úgy látom, hogy a kertből szedett citromfűből főzött tea és az aloevera a legjobb rá nekem!:) szépen szárítja a hólyagokat, aztán lekenem még a betadinnel... még jegelni szoktam.

2012. aug. 6. 20:10
 10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező! Neked bevált az alternatív terápia? Mert nekem most van övsömöröm, méghozzá a jobb farpofán és a lábamon végig.
2013. aug. 30. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!