Milyen bélbetegség lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok
4-5 napja nagyon erős hasmenésem volt, szinte óránként ki kellett mennem. Aznap estére alábbhagyott, azóta viszont különös puffadó érzésem van, mintha állna bennem minden, ma pl egyáltalán nem tudtam kimenni wcre. Próbáltam glicerines kúpot is, de attól sem indultak be a dolgok. Voltam orvosnál egyéb okok miatt, ő azt mondta ha egy hónap múlva is lesznek ilyen tüneteim, menjek el a belgyógyászatra. Szerintetek mi lehet ez?
2012. aug. 2. 15:08
1/6 A kérdező kommentje:
jah és az alhasam is furán fáj.
2012. aug. 2. 15:09
2/6 anonim válasza:
Én ezek alapján bélcsavarodásra gondolnék..de persze semmi sem biztos. Menj mindenképpen orvoshoz vele, mert lehet komolyabb probléma is, de lehet hogy csak székletrekedésed van.
3/6 anonim válasza:
Gyógyszertárban kapni Hunyadi János vizet ,ezt 3negyed óra alatt meg iszod melléje sok édes folyadékot, meg lesz a hatása és ha utána is fáj akkor irány a belgyógyászat!
4/6 anonim válasza:
NEM bÉLCSAVARODAS! PAPANAK VOLT! AZ MAS! BÉLFERTŐZÉS ÉS NEMKELL VARNI EGY HONAPOT MENJ EL 1 HET MULVA HA NEM MULIK!
5/6 anonim válasza:
Én bélfertőzéssel feküdtem egy hétig kórházban de nem ilyen panaszaim voltak, kicsit mások,de azért mindenképp menj el orvoshoz, biztosat csak ő tud.
6/6 anonim válasza:
lehet hogy nem iylen panaszaid voltak,mert bélfertőzés 5-6 fajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!