Nyirokcsomó duzzanat, fejfájás, gyengeség. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
A tarkómnál kétoldalt szimmetrikusan megduzzadtak a nyirokcsomóim,nem nagy,de tapintható és érzékeny.Fáj a fejem ott hátul,meg szédülök.
Mi lehet az oka nem fáj sem a fülem,sem a torkom ezeken kívül nincs más panaszom.
Már tegnap jelentkezett,ma meg erősebb a fájdalmam.Komoly probléma lehet,mi ilyenkor a teendő?
2012. aug. 2. 10:03
1/2 anonim válasza:
HA volt mononucleosisod,annak a kovetkezmenye,smemi baj,szedjel b vitamint,c vitamint, HA NEM kakkor orvoshoz kell menned.. DE SZNTEM HA VOLT AKKOR IS MENJ ha volt ,nekem is volt.
Lehet pajszmirigybetegség, 5% hogy valamilyen daganat,de ha nincs lazad,nem izzadsz akkor nem...
2/2 anonim válasza:
Szia, egyik rokonomnak is ezek a tünetei. Megkérdezhetem, hogy neked mi volt az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!