Ez herpesz lenne?

Figyelt kérdés

3 hete elkezdett viszketni az orrom belül az orrlyukaknál mélyen. Eleinte nem zavart.. mert hát tüsszent az ember aztán kész, majd belül kisebesedett...(nem örültem neki... de már nem az első..eléggé vékony az orr nyálkahártyám, már többször is vérzett korábban, vagy csak kicsit kisebesedett a sok orrfújástól vagy hogy a váladékot szedtem ki kézzel) na szóval így nem kerítettem neki nagy feneket, úgy voltam begyógyul 1 hét alatt

Nos most tartok majdnem a 3. hétnél továbbra is viszket időnként kegyetlenül! és csak nem akar begyógyulni a varasodás..kentem neogranormon-t akkor javult is egy kicsit...de most kezd megint vissza jönni

sőt a múlt héten még kijött az orrom alá a egy pattanás is

...gondoltam én.. majd mellé még egy ami inkább hólyagnak tűnik...ez se akar leszáradni az istennek se...

Nem tudom mi ez mert alapvetően azt az égető érzést pörsenést nem érzem amit a herpeszre írnak...

egyáltalán ez lehet orrban? vagy viselkedhet?

Vagy ez valami más?

Mi ez? Mit csináljak vele?

2012. júl. 27. 20:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Csináljál vele egy látogatást a bőrgyógyászhoz.

Ha az orrodon belül nő, tudtad hogy 'befedheti' a légutat és ha soha semmi nem történik vele, következményei lehetnek.

2012. júl. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!