Megcsípett egy lódarázs, és most ilyen tüneteim vannak, lehet a csípéstől?
Figyelt kérdés
Ma délután megharapott egy lódarázs. elmentem az ügyeletre mert elájultam a csípés után. :/ az ügyeleten kaptam egy injekciót. De azóta is rosszul érzem magam.nem tudom van e köze hozzá de a pupilláim nagyon kicsik.. a szemeim bevörösödtek és nagyon könnyezek. Rettenetesen fáradtnak érzem magam. a nyelvem folyamatosan összeakad. a harapás helye nagyon fáj. és azon az oldalt ahol a hátamon megharapott az egész oldalam hasogat feszít végig.. már telefonáltam az ügyeletnek de még mindig nem ért ide :/ nem is érdekli úgy kezelt mikor felmentem mintha egy hisztis kölyök lennék aki képes egy harapás miatt felmenni... levegőt nehezen kapok és a torkom keserű.. köhögni kezdtem 3 órája.. érzem hogy az a keserű váladék akar felszakadozni... 26/lány2012. júl. 26. 20:33
1/7 anonim válasza:
Hívd őket még egyszer, nagyon gyorsan. Egyúttal kérdezd meg tőlük, mit csinálj, hogy kapj levegőt és ne fulladj meg, amíg odaérnek hozzád?
Erre talán majd egy kicsit gyorsabbak lesznek?
2/7 anonim válasza:
Jesszus, ha nem jönnek, hívd a mentőket szerintem mondjuk ha 9-ig nem jönnek.
3/7 anonim válasza:
Igen van összefüggés!
KÖVETELD AZ ADRENALINT!
Ne hagyd, hogy vitamin injekciókkal szúrják ki a szemed, mert nem fogod megérni a reggelt! ADRENALINRA VAN SZÜKSÉGED SORON KÍVÜL!
4/7 A kérdező kommentje:
végre kiért a doki. kapta szurit .. már most jobb sokkal.. el is álmosodtam nagyon remélem holnapra kialszom ezt az egészet :S
2012. júl. 26. 21:50
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm most már sokkal jobb... már elmúlt a fejfájásom a fáradságom és a keserű ízű köhögés is elmúlt.. a szemem csak picit duzzadt már de tegnap sokat könnyezett sok volt neki helyre jön holnapra szerintem már az is...már csak annyi maradt meg hogy a harapás helye fáj meg viszket.. és még be van keményedve .. de gondolom izmot kaphatott az azért lett olyan.. de ezzel már megbirkózom :)
2012. júl. 27. 12:46
7/7 anonim válasza:
Örülünk, hogy rendbe jössz.
További gyógyulást, jó pihenést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!