Mit tegyünk ha egy kisbaba hányásos vírust kap el?
"Az orvost miért kellett lepontozni?"
Mert nem igazán ajánlott már gyerekkorban különböző vegyi anyagokkal tömni a gyermeket. Márpedig az orvos nem fűszerköményt fog felírni (baktérium és vírus ölő) ugyanis a gyógyszeripar abból nem profitálna.
Tisztelt kérdező!
Tudom milyen ijesztő lehet amikor egy ilyen pici babóca elkezd hányni,vagy hasmenése van.Semmi ok az aggodalomra.Ilyenkor a teendő,diétáztatni a babát,kekszet majszolgathat,reszelt almával.Főtt krumpli ezt is betudod keverni egy kis almával vagy banánnal.De mindent csak kis mennyiségben.A legfontosabb viszont a folyadék pótlás.Ez mindenek felett.Ilyenkor nem jó a cumisüveg,vagy a pohár.A legjobb a kiskanalas módszer,mivel olyan pici adagba jut a gyomrába,hogy nem terheli meg,és nem hányja ki azonnal.És ha a kaját nem fogadja el nem gond,nem lesz tőle semmi baja,ha egy-két napig nem eszik rendesen de a folyadékot muszály neki adni.Víz(nem buborékos),vagy a sima tea.Én ezt jól leszoktam hűteni,ez a legjobb.Melegen egyáltalán ne adjátok neki,mert akkor rosszabb lesz.Ha a folyadék megy neki rendesen,akkor nem kell orvos.Ha nem tudtok elegendő folyadékot bevinni,akkor viszont elengedhetetlen az orvos.
Jobbulást nektek.
"Persze, 8 hónapos gyereknek szenet, hátha nem lesz széklete 3 hétig. Azonnal orvos és infúziót adnak neki, kiszáradhat és az nagyon veszélyes. Főleg ha ROTA vírus, szóval azonnal gyermekorvos."
Ezek szerint neked még nincsen gyermeked.ha lenne tudnád hogy a háziorvos is először azt mondja amiket az előbb leírtam.Ennyi!
jahhj még annyit a kérdezőnek,hogy a normaflore nagyon jó,és ha nincs hasmenése a dedalonetta kúp is nagyon jó mert megfogja a hányást.Ha hasmenése is van akkor először a széntabblettát ajánlom,semmi baja sem lesz a babádnak,és nem fogja napokra vissza a székletét.
Mégegszer jobbulást!
""Az orvost miért kellett lepontozni?" "
Mert az emberélet veszélyeztetése, nem tartozik a pozitívumok közé! Orvoshoz akkor vidd ha mindenképp meg akarod ölni.
"Gonosz kórházas nénik, azért adnak infúziók, hogy hátha lesz teli mesterséges anyaggal a gyerek, nem is azért hogy ne legyen súlyos kiszáradása."
Te nem kicsit vagy ostoba. Az infúzió víz meg só 0.9 % os arányban. De ehhez kell kórház? Sosem jártál első osztályba, hogy megtanultál volna számolni és magadnak be tudd keverni? Na látod a hozzád hasonló emberek járnak orvoshoz, ugyanakkor sírnak, hogy fogyatkoznak.
"Persze, 8 hónapos gyereknek szenet, hátha nem lesz széklete 3 hétig. "
Ha ennyire nem vagy tisztában a szén tulajdonságaival írkálj inkább az energetika témakörbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!