Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől van a fejemben ilyen...

Mitől van a fejemben ilyen fura, nyomóérzés leginkább?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1-2napja érzem,hogy a fejem hátsó részén,a tarkó fölött van egy nyomó érzés,nem fáj de nagyon idegesít,és nem tudom mi lehet az.Lehet a front lenne?Most jött egy hidegfront megint...vagy talán az elektromos cigaretta kavar be? mert ha beleszívok(nem,nem silány minőségű) kezdődik az egész.viszont egy hétig vígan használtam előtte. valaki tudna segíteni? köszönöm előre is!
2012. júl. 22. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Cigitől is, magas vérnyomástól is lehet.
2012. júl. 22. 15:35
 2/2 A kérdező kommentje:
a vérnyomásomat most mértem 132/73 ,pulzus 73 mondjuk viszonylag sok kapucsínót megiszok,tegnap pl 3-at is sok cukorral,szóval akkor lehet ez...akkor nem iszok kapucsínót kis ideig aztán meglátjuk,utána a cigit hagyom el és úgy...köszi a választ!:)
2012. júl. 22. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!