Melyik herpesztapasz a jobb? Compeed vagy a Hansaplast?
Szerintem mindkettő ugyanolyan jó! Ebbe azért üzlet is van. Én személy szerint jobban szeretem a gyógynövényes készítményeket, mert bízok a természetben.
1; Nem kerül semmi "mű" a szervezetemben;
2; Kizárólag gyógynövény;
3; Alacsonyabb ár!
A gyógyszerek meg nem is eredetiek, csak a pénzt kérik el érte. Persze, segít elmulasztani a panaszokat, de a gyógynövény jobb!
(tapasztalat) :)
Szia! Csak annyit ezzel kapcsolatban, h nekem most van az első, és nézelődtem az interneten, és az aloeverás készítményeket nagyon ajánlják, és 100%os aloevera gélt vettem a DM-ben, nem is volt drága, 1600 FT egy kb fogkrém méretű tubus:)
Üdv. Ildi
Nekem a Compeed-del van tapasztalatom. Na ez az, ami semmire sem jó, viszont baromi drága. Egy dobozt elhasználtam, ezek a tapasztalatok:
Ezt írják a honlapjukon:
1.Gyors sebgyógyulás. Semmivel sem gyorsabb mint pl. a fogpasztánál..
2.Azonnal elfedi a herpeszt. Az lehet, de egy még nagyobb ronda valamivel, mert kb 1-2 óra mulva elkezd a széle felpöndörödni, úgyhogy aki eddig nem látta volna a herpeszt, azonnal hátrahőkölt a látványtól.
3.Enyhíti a fájdalmat. A herpesz nem szokott fájni (20 éve jön elő), úgyhogy indifferens megállapítás
4.Csökkenti a duzzanatot és a pirosságot. Bullshit ! Kb. 5 perccel azután, hogy éreztem a bizsergést, de még alig volt látható, csak egy kis pír, kaptam egyet a kollégától, szóval idejekorán, de a tapasz alatt kb. 3X-osára nőtt, mint egyébként szokott.
5.Enyhíti a bizsergő, égő, viszkető érzést. Tapasz nélkül nem lényeges tünet, viszont legalábbis a tapasz felrakása utáni első fél órában rendesen bizsereg.
6.Csökkenti a hólyagképződést, segít a pörkösödés és hegesedés megelőzésében. Bullshit. ennyi
7.Csökkenti a továbbfertőződés esélyét. Ez lehet, hogy így van..
Na most a 7. pontért megéri 2600 Ft-ot kidobni. Ennyire még életemben nem húztak le. Bocs... Dühös vagyok, ha átvernek
Szia!
Én is a Hansaplast-ra szavazok inkább!!!
Az előttem szólóval pedig teljesen 1-et értek, mind a 7 pontban! Ez a tapasz csak ÜZLET, lehúzás!!!!!
Aki évek óta küzd a herpesszel, az bizony sok mindent kipróbált. Véleményem szerint a Compeed nem hatásos, az csak arra jó, hogy ne fertőzön, amikor hólyagos, hatóanyag nincs benne.
Én napközben Dermaplast herpesztapaszt (hidrokolloidos) este pedig Zoviraxot szoktam kenni. Nekem ez így bevállt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!