Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik herpesztapasz a jobb?...

Melyik herpesztapasz a jobb? Compeed vagy a Hansaplast?

Figyelt kérdés
Eddig Compeed-et használtam, ha szükségem volt ár, de az 2700 Ft, a Hansaplast meg csak 1800 lenne, viszont nem tudom, hogy ugyanolyan jó-e. Tapasztalatok?
2009. júl. 14. 21:12
 1/7 anonim válasza:
74%

Szerintem mindkettő ugyanolyan jó! Ebbe azért üzlet is van. Én személy szerint jobban szeretem a gyógynövényes készítményeket, mert bízok a természetben.

1; Nem kerül semmi "mű" a szervezetemben;

2; Kizárólag gyógynövény;

3; Alacsonyabb ár!

A gyógyszerek meg nem is eredetiek, csak a pénzt kérik el érte. Persze, segít elmulasztani a panaszokat, de a gyógynövény jobb!

(tapasztalat) :)

2009. júl. 19. 08:42
 2/7 A kérdező kommentje:
És te mit használsz? Én is jobban szeretem a természetes alapú készítményeket, csak nem tudtam, hogy herpeszre is van. Mi a neve? Hol lehet kapni? Kb. mennyibe kerül? Hatásos?
2009. júl. 19. 21:31
 3/7 Sz. Ildi ***** válasza:

Szia! Csak annyit ezzel kapcsolatban, h nekem most van az első, és nézelődtem az interneten, és az aloeverás készítményeket nagyon ajánlják, és 100%os aloevera gélt vettem a DM-ben, nem is volt drága, 1600 FT egy kb fogkrém méretű tubus:)

Üdv. Ildi

2011. jan. 21. 14:36
 4/7 Lakos Mihály válasza:
11%

Nekem a Compeed-del van tapasztalatom. Na ez az, ami semmire sem jó, viszont baromi drága. Egy dobozt elhasználtam, ezek a tapasztalatok:

Ezt írják a honlapjukon:

1.Gyors sebgyógyulás. Semmivel sem gyorsabb mint pl. a fogpasztánál..

2.Azonnal elfedi a herpeszt. Az lehet, de egy még nagyobb ronda valamivel, mert kb 1-2 óra mulva elkezd a széle felpöndörödni, úgyhogy aki eddig nem látta volna a herpeszt, azonnal hátrahőkölt a látványtól.

3.Enyhíti a fájdalmat. A herpesz nem szokott fájni (20 éve jön elő), úgyhogy indifferens megállapítás

4.Csökkenti a duzzanatot és a pirosságot. Bullshit ! Kb. 5 perccel azután, hogy éreztem a bizsergést, de még alig volt látható, csak egy kis pír, kaptam egyet a kollégától, szóval idejekorán, de a tapasz alatt kb. 3X-osára nőtt, mint egyébként szokott.

5.Enyhíti a bizsergő, égő, viszkető érzést. Tapasz nélkül nem lényeges tünet, viszont legalábbis a tapasz felrakása utáni első fél órában rendesen bizsereg.

6.Csökkenti a hólyagképződést, segít a pörkösödés és hegesedés megelőzésében. Bullshit. ennyi

7.Csökkenti a továbbfertőződés esélyét. Ez lehet, hogy így van..

Na most a 7. pontért megéri 2600 Ft-ot kidobni. Ennyire még életemben nem húztak le. Bocs... Dühös vagyok, ha átvernek

2011. febr. 1. 09:39
 5/7 Luardes válasza:
42%

Szia!

Én is a Hansaplast-ra szavazok inkább!!!

Az előttem szólóval pedig teljesen 1-et értek, mind a 7 pontban! Ez a tapasz csak ÜZLET, lehúzás!!!!!

2011. szept. 17. 14:30
 6/7 anonim válasza:
Szerintem az előttem író két embernek nincs igaza. Én tegnap vettem Compeed-et, és már el is tűnt a herpesz. Amit ott leír hét pontban, annak én mindnek az ellentettjét tapasztalm, szerintem nagyon jó, az igaz, hogy az ára nagyon el van túlozva... A lényege h levegő mebtesen elzárja a herpeszt és ezáltal elhal. Az sem igaz, hogy feljön, csak ha rosszul ragasztod fel, nekem több mint 12 órája fent volt az egyik, az első valóban nem bírta sokáig, de az az én hibám volt.
2015. júl. 19. 09:52
 7/7 anonim válasza:

Aki évek óta küzd a herpesszel, az bizony sok mindent kipróbált. Véleményem szerint a Compeed nem hatásos, az csak arra jó, hogy ne fertőzön, amikor hólyagos, hatóanyag nincs benne.

Én napközben Dermaplast herpesztapaszt (hidrokolloidos) este pedig Zoviraxot szoktam kenni. Nekem ez így bevállt

2017. jan. 24. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!