Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi okozhatja az eléggé szokatl...

Mi okozhatja az eléggé szokatlan hasmenésemet?

Figyelt kérdés

Ilyen kellemetlen hasmenéssel sosem találkoztam: a legalsó bordák találkozása alatt 3-4 centivel, a gyomorszájamnál fáj egy kb. két centi sugarú körben a gyomrom, nagyon-nagyon intenzíven.

Az ezelőtti hasmenéseimet mindig láz vagy hőemelkedés kísérte és inkább a hasam alja fájt, de a komolyabb panaszok eltűntek 2-3 napon belül.

Most pedig nincsen lázam, de már hatodik napja nagyon gyakran járok a vécére, alig vizelek, a sok folyadék hátul jön ki. Hányás nem volt, azonban büfögök is, meg rengeteget szellentek. És már kedd este óta nagyon fáj az a kicsi pont.

A székletem színe nagyon világos sárga.

Az általános gyengeségen kívül egyéb tünetet nem érzékeltem.

Orvoshoz azért nem mentem, mert úgy voltam vele, hogy biztosan valami rosszat ettem a hőségben, és megártott, de ez már nem vicc, holnap megkeresem a dokit.

2012. júl. 15. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Élvezettel olvastuk a beszámolódat,de a vége a legsikeresebb,hogy végre eszedbe jutott az orvos is!!!!!
2012. júl. 19. 06:31
 2/2 Dredd Bíró válasza:

Menj orvoshoz, adj le széklet mintát,stb.

Sok mindentől lehet, jobb ha kivizsgálnak.....

Én tudok jó gyógyszert de nem ajánlom ,mert ha eltünteti a hasmenést és később meg meghalsz szervi bajban, mert az okozta esetleg és nem fertőzés akkor ezt a keresztet nem viszem, tehát orvos minél előbb!!!

2012. júl. 30. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!