Mit tegyek ha herpeszem van?
Figyelt kérdés
Van egy nagy problémám ami elég kellemetlen. Herpesz van fenekemen. Már három hete van. Nem is tudtam, hogy mi lehet. Fájt és viszketett is. Ma elmentem orvoshoz és ő mondta hogy herpesz. Írt fel rá gyógyszert, de nem tudom, hogy lehet e fertőző. A gyógyszert még sajnos nem tudtam kiváltani. Nem tudtok esetleg valami hatékony módszert amit itthon is alkalmazhatnék?2012. júl. 9. 19:06
1/1 anonim válasza:
Jaj...nem értem ezeket a kérdéseket.
"a gyógyszert még sajnos nem tudtam kiváltani" hát akkor holnap menj el és váltsd ki. Ha hetekig kibírtad, hogy ott volt ezen az egy napon nem fog múlni. Miért akarsz mást rátenni mint amit az orvos előírt? Csak rontasz rajta sőt még el is fertőződhet. Azt használd, amit felírtak neked. Ne akarj házipatikáskodni. Felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!