Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet a kicsit véres...

Mitől lehet a kicsit véres széklet?

Figyelt kérdés
A minap "nagydolog" elvégzése után láttam 2 csepp vért a székletemben. Meg a wc-papíron is. Nem menstruációs vér volt, mert nema hüvelyből jött. tol lehet?
2012. júl. 3. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nem lehet hogy aranyered van? Kezdeti stádiumban az aranyér tünete, hogy a végbélnél égető, viszkető érzést tapasztalsz és a pár csepp vér a székletben és a klotyópapíron is erre utalhat. Vegyél a patikában reparon kenőcsöt és azzal kenegesd. Ha nem múlik akkor irány a doki. Üdv. Józsi
2012. júl. 3. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem éreztem viszketést, se égető érzést...de megfogadom, ha nem múlik el, megyek dokihoz..köszi a választ:)
2012. júl. 3. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
A belső aranyér nem mindig fáj vagy viszket, nekem is az van, és néha vérzik, úgy évente kétszer néhány napig. Van mikor csak annyira, ahogy leírtad, de van mikor nagydolog után tele van vérrel a vécékagyló, és olyankor fáradt, levert vagyok napokig.
2012. júl. 4. 00:10
 4/4 A kérdező kommentje:
És azt kezeltetni kell? Vagy műtét, vagy mi?
2012. júl. 4. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!