Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet ez a viszketés?...

Mitől lehet ez a viszketés? Nem tudok tőle aludni sem.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon viszket mostanában a testem mindenhol viszket, voltam tófürdőbe (gyömrőn)és arra rá 3 napra kezdödött a viszketés, kentem fenistil géllel de nem szűnt meg, sőt valahol erősebb lett. Mennyek el vele orvoshoz?

Előre is köszönöm :)

2012. jún. 30. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, menj el vele dokihoz, lehet valami allergia, vagy ekcéma, majd ő megmondja, jobbulást:)
2012. jún. 30. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kiszáradt a bőröd. Én is így szoktam lenni, amikor gyógyfürdőbe járok, és télen is, akkor meg a központi fűtés miatt. Főleg lefekvéskor zavaró, el nem bírom viselni, ha az ágynemű hozzám ér. Nem is bírok másféle ágyneműben aludni, csak agyonmosottban, meg abban a fényes-csúszós műselyemben.
2012. jún. 30. 22:50
 3/5 anonim válasza:
Lehet ekcéma, én is ugyanebben a cipőben járok. De mindenképpen érdemes vele orvoshoz fordulni, ha tényleg ekcéma van a háttérben, akkor szuper krémet tudnak rá adni, sokat segít!
2012. jún. 30. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet: bőrszárazság, allergiás ekcéma, kontakt dermatitis, rühatka, esetleg más fertőzés. Bőrgyógyászt javasolnék.
2012. júl. 1. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tipikusan lefekvés után, ágymelegben lesz elviselhetetlen a viszketés, amitől alig tudsz aludni, lehet rüh.
2012. júl. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!