Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gombócérzés a torok alján, mitől?

Gombócérzés a torok alján, mitől?

Figyelt kérdés
Lassan egy hete, hogy a nyakam alján szorító gombócot érzek. Általában ha ráfigyelek, sokkal jobban kezd szorítani, viszont mikor nem törődöm vele, akkor mintha ott sem lenne. Nem fáj, semmi egyéb baja nincs, de néha nagyon kellemetlen a szorítás. Mitől lehet?
2012. jún. 28. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszichésen, ez a ki nem mondott szavaktól, a visszafojtott érzelmektől van.
2012. jún. 28. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Az kifelejtettem, hogy egy kicsit rekedt vagyok. (bár az lehet, hogy megfázás, mert mostanában elég sokat voltam kint este, amikor már hideg van.)
2012. jún. 28. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem a rekedtség külön dolog.

gombócérzés nekem, ha pszichésen terheltebb vagyok, akkor jön elő. meg másoknak is...

2012. jún. 28. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Simán lehet reflux betegség, szerintem előbb a háziorvosodnak meséld el. Én nem húznám az időt!

Ha nem pszichés, akkor elég gyorsan orvoshoz kellene kerülnöd!

2012. júl. 13. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!