Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől gyorsulhatott meg az...

Mitől gyorsulhatott meg az anyagcserém?

Figyelt kérdés
172 cm és 85 kg vagyok,kicsi súly felesleg van rajtam. Eddig ettem egy nap 1x vagy 2x és elég volt. De most kb 2 hete észre vettem hogy eszek normál adagot és rá 3-4 órára rendesen korog a gyomrom annyira éhes vagyok. Anyagcsere változásra gondolok... semmin nem változtattam,de mégis mitől lehetséges?
2012. jún. 27. 22:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha naponta egyszer eszel, akkor a szervezeted az anyagcsere lassításával reagál erre, mivel próbál minél többet tartalékolni. Ezért szokták azt ajánlani fogyókúrázóknak, hogy egyenek sokszor kis adagokat, mert ilyenkor a szervezet gyorsítja az anyagcserét. Nálad is ez történt. Amióta rendesen és többször eszel, a tested nem "kényszerül" arra, hogy tartalékoljon.
2012. jún. 28. 08:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. jún. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!