Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az, hogy ilyen 2...

Miért van az, hogy ilyen 2 naponta rosszul leszek, ami azzal jár hogy hányok. Esetleg valami vírust kaphattam el?

Figyelt kérdés

2012. jún. 22. 14:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szia! Igen már kapja több mint 3 hete. Lehetséges hogy miatta, de viszont ma megint ugyan ez volt,nem eszek túl sokat mostanában, de az is ma szinte rögtön kijött belőlem...
2012. jún. 27. 23:17
 12/17 anonim válasza:

az jó ha elmúlt! :)

én egyiptbe kaptam el vmit, de az csak 1 napig tartott.

szóval ha voltál külföldön, akkor biztos beszedtél vmit,

ha meg nem akkor csak reméljük.

de mivel már jobban vagy, gondolom magasról ejted a kommentemet, de azért ezt még leírtam! :)

na ennyi így is sokat írtam!!!! :)

2012. jún. 29. 20:39
 13/17 anonim válasza:

tényleg menj el vlhova!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. jún. 29. 20:40
 14/17 anonim válasza:
ja, és boccs, hogy bezavartalak az első kommentel, csak nem vettem észre hogy van 2. oldal is :SSSS :)
2012. jún. 29. 20:42
 15/17 A kérdező kommentje:

szlakusz : külfüldi vagyok eleve, csak Magyarországon tanulok...ezért is nekem ez picit problémásabb hogy elmenjek orvoshoz, mivel nekem mindenért fizetnem kell...volt egy könyök törés em, meggyógyult meg minden, aztán beütöttem...el akartam menni orvoshoz hogy megnézze mert eléggé be volt dagadva...közölték velem hogy 15e FT csak hogy megvizsgáljanak...

de azért köszönöm a válaszokat, minél hamarabb el fogok menni orvoshoz :)

2012. júl. 1. 15:09
 16/17 anonim válasza:

Sajnos ilyen a magyar orvostudomány, és ott vágják át az embert, ahol tudják. Tehát "drága" dolgokat nem ajánlok, de a túl olcsó sz*rokat sem.

Am szalkusz vagyok :) :) :)

2012. júl. 1. 23:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom, elírtam a neved :S igen sajnos finoman közölték hogy akkor kaphatok "ingyenes" ellátást ha nagyon súlyos az eset...gondolom azt értették ha ne adj Isten a halál szélén vagyok akkor megvizsgálnak :D
2012. júl. 2. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!