Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megcsípet valami bogár a...

Megcsípet valami bogár a lábfejemen. Teljesen bedagadt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap hajnalban alig tudtam rá állni, ma azért jobb lett.

Elmentem vele orvoshoz, azt mondta ha a bokámnál csíkot látok akkor elfertőződött és irány az ügyelet..

Nagyon félek..

Felírt antibiotikumot, ha azt szedem az elég lesz?

Amúgy nem tudom mi csíphetett meg

2012. jún. 22. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Akár szúnyog is lehetett.

Viszket?

Nem tudom milyen csíkot mondott.

Apámnak volt hasonló

Nem kell félni ha esetleg meg kell ,műteni

Mivel ha jól tudom esetleg egy négy percig ható altatót használnak. De ha bármi van, azonnal orvos, mert tapasztalatból, lehetett volna nagy baj is NAGY

2012. jún. 22. 15:49
 2/2 anonim ***** válasza:
A kertben történt? Én földibolhára gyanakszom. Pici fekete keményhátú pattanóbogár. Engem rendszeresen csíp. Általában a lábon. És egyszer nekem is volt, hogy antibiotikumot kellett szednem, mert annyira gáz volt. Kenegesd gyógyszertári "fehér" csípésre való kenőccsel, pihentesd a lábad, tedd fel, és amúgy elég, ha szeded az antibiotikumot. Mást nem tudsz tenni, mint, hogy várni. Csak fáj mint a fene! Nekem kb. 1 hét volt, hogy lelappadt a duzzanat, szerintem azóta neked is szebb lett. Aztán maga a csípés az, hetekig még ott lesz. Amúgy idén is már harmadik ilyen kis szenyó csípett meg, a szúnyogcsípés ehhez képes lágy tavaszi szellő. Ez a földibolha csípése olyan mint a méhcsípés érzése, és nagyon sokára múlik el. Remélem tudtam segíteni és megnyugodtál. De lényeg, hogy elmentél vele orvoshoz, az a legfontosabb!
2012. jún. 28. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!