Vasárnap óta minden étel át megy rajtam hasmenés formájában ma a hasmenésem szürke lett jelenhet ez valamit?
Figyelt kérdés
Semmi nem használ (imodium szén kapszula stb.) fáj a hasam de csak nagyon kicsit nem igazán ez csak sima betegség elfog múlni vagy valami komolyabb nem vagyok nagyon rosszul…vagy lehet hogy amiatt van a szürke széklet hogy ma ráadásul meg is jött?#szürke #hasmenés.hasfájás
2012. jún. 20. 22:49
11/16 anonim válasza:
Ha ezzel az orvosod mellett praktizáló másik házidokihoz mész is nem fog lküldeni... vagy hívjátok fel az ügyeletet, hogy erre ők mit mondanak. De én nem hagynám ezt annyiban... A szüleidnek szóltál?
12/16 A kérdező kommentje:
aha, de mostanában alig látom őket....
2012. jún. 21. 23:44
13/16 anonim válasza:
Vegyél lopediumot, az tuti segít majd. Bevehetsz nyugodtan egyszerre kettőt is.
14/16 anonim válasza:
14:50
Nem a hasmenéssel van simán a gond, hanem a széklet színével, mert általában akkor szürke, ha a máj felmondja a szolgálatot... De a kérdésben is írta, hogy próbálta az immodiumot, ami teljesen ugyanaz, mint a lopedium.
16/16 A kérdező kommentje:
Igen nem írt fel semmi különöset és el is múlt már jól vagyok köszönöm nektek
2012. júl. 1. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!